Kampen om “Captain Marvel” er intens og polariserende på IMDb.

Rotten Tomatoes har lukket ned for bruger-tilkendegivelser af film før premieren, fordi MCU-filmen “Captain Marvel” blev mødt af heftig og tilsyneladende systematisk kritik før premieren – læs om det her.

Nu fortsætter bruger-kampen om “Captain Marvel” på IMDb, hvor 6,1/10-scoren tilsyneladende tyder på en jævn film, ligesom de fleste danske anmeldere vurderer årets første MCU-film til 3-4 stjerner.

Men kigger man bag tallene, så er der bestemt ikke jævn konsensus om “Captain Marvel” blandt brugerne på IMDb.

I stedet giver en stor gruppe “Captain Marvel” den absolutte bundkarakter på 1, hvilket ligner en fortsættelse af troll-angrebet fra Rotten Tomatoes.

I den anden ende af skalaen ligner det er fanforsvar af “Captain Marvel”, hvor den næststørste gruppe uddeler topkarakteren 10.

Til sammen udligner de to stridende parter altså hinanden på en jævn score.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 h0iby 2 år siden

User ratings kan man ikke bruge til noget idag. Man skal kende en der anmelder film, som har samme smag som en selv, og vedkomne kan så sige noget om filmen man så kan bruge til noget.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

hvis man ser bort fra størstedelen af 1 og 10 så ligner det jo det man kunne forvente, endnu en stabilt underholdende marvel film :) men selvfølgelig stadig alt for få stemmer til at drage nogen konklusioner, og det vil aldrig blive rigtig brugbart på grund, af fanforsvar og "trolls"
Gravatar

#3 Psycnosis 2 år siden

Der er en kamp imellem MCU fans og politiske aktivister der syntes Captain Marvel var en god film. Jeg så den i går i en halv fyldt biograf. Der var seriøst ikke mere end en håndfuldt der var glade da den var slut.
Den holdning at alle der ikke kan li en dårlig film er trolls er laterlig og de burde have en snak med de folk der skriver artikler, der åbenbart ikke selv kan tænke.

Tror i selv der er fans af MCU der giver denne film film 10/10? Den her film er slutningen på MCU og et spyt i ansigtet på Stan Lee.... Det gør ondt.

jeg gav selv Captain Marvel 2/10 på IMDB. Hvorfor?
Den feminiske CRINGE faktor, der fik halvdelen af biograffen til at ærge sig gir den klar et 0/10, det eneste der får den op på 2 er at de gjorde det godt med en yngre nick fury, selv om de også fuldstændig ødelagde ham. Filmen havde også gode effekter. Historien i filmen er kvalmende dårlig. 2/10 er rimelig generøs og det gør mig ikke til en troll. Det er de samme fjolser der mente at dem, der ikke kunne lide den nye ghostbuster film er trolls. Sandheden er at de her film er bare elendige.

Der en "saying" på internettet "Go Woke Go Broke".

Gravatar

#4 Snipp 2 år siden

Man kan jo så også sige at der er en gruppe som er på næsten samme størrelse der giver den 10. Så de udligner jo lidt hinanden. Så hvis man ser bort fra de to, så ligner det jo bare endnu en godkendt marvel film, som kommer fresh fra deres samlebånd.

Jeg synes godt man kan bruge user ratings, ligesom man godt kan bruge anmelder ratings. Det skal dog tages med et gram salt. Jeg baserer dog ikke alt på ratings. Nogle gange skal man tage chancen og tage ind at se den.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#3 det er lidt som om du slet ikke læste artiklen eller kommentarerne :D
Gravatar

#6 Psycnosis 2 år siden

#4
user ratings er for det meste bedre end de "officielle kritikere" fordi de skal være politiske korrekte, det skal user ratings ikke.
Gravatar

#7 Snipp 2 år siden

#6 Enig
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 XuN 2 år siden

Noget jeg finder interessant er sådan noget som dette:

Her kan man høre nogle "access" reviewers faktisk sige at de ikke giver ærlige reviews, fordi de er bange for konsekvenserne...

Jeg tror mere på en samlet brugerafstemning, end jeg gør på anmeldere.
Selvfølgelig kan man ikke tage numrene som de er idag for gode varer, da der slet ikke er nok som har set filmen, men overordnet set, så har jeg altid syntes bedre om de film som har højere bruger-rating, end dem som er kritiker-anmeldte, eller oscar-vindere.
Gravatar

#9 steadi07 2 år siden

Hvis filmen kan træde så mange over tæerne, så må jeg hellere en tur i biffen for at se hvad det hele handler om.
Gravatar

#10 Johnny42 2 år siden

Håber at trolls'ene vinder. Det var også en troll, der anmeldte Alita herinde og gav den 1 stjerne.

Skriv ny kommentar: