Årets første MCU-film angribes af trolls på Rotten Tomatoes.

Den får først amerikansk premiere d. 8. marts. Alligevel modtager “Captain Marvel” allerede en massiv omgang had på Rotten Tomatoes, skriver The Hollywood Reporter.

På Rotten Tomatoes har et stort mindretal indledt en negativ kampagne imod Marvel-filmen, der som den første solofilm i MCU har en kvinde i hovedrollen.

“Captain Marvel” kritiseres massivt for at være ‘SJW’ – altså Social Justice Warrior. Og det inden at publikum har haft mulighed for at se filmen og kritisere den på et oplyst grundlag.

Troll-angrebet vækker mindelser om hadet imod “The Last Jedi”, der blev ramt af kampagner anført af trolls og russiske bots – læs om det her.

Kampagnen imod “Captain Marvel” ser dog ikke ud til at svække billetsalget. Indledende prognoser forudser en amerikansk åbning på 100-120 millioner dollars.

“Captain Marvel” får dansk premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

"Troll-angrebet vækker mindelser om hadet imod “The Last Jedi”, der blev ramt af kampagner anført af trolls og russiske bots."

Den lille "undersøgelse" som linket føre til er blevet godt og grundigt bustet, den holdt ikke vand lige så snart man man kikkede lidt nærmere på den.
Så den holdt ikke en meter.

Men lad os nu se hvor meget Captain Marvel åbner med... og om russiske bots og trolls vil blive beskyldt for og ha skylden for at Captain Marvel ikke tjente så meget som den ville ha gjort.

Istedet for bare og erkende at filmen måske bare ikke var særlig god eller folk bare ikke rigtigt gad den.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 altså sammenligningen i artiklen er måske ikke så god....men når et hav af negative bruger anmeldelser finder sted, FØR NOGEN HAR SET DEN, så er det jo naturligvis trolls eller andet i den stil.

at det ikke skal være en undskyldning hvis den klare sig dårligt er noget andet, men det kommer den jo heller ikke til, men den vil få meget mere had end de fleste andre marvel film, igen fordi folk er sære :D
Gravatar

#3 XuN 2 år siden

Jamen der er jo ikke kritik af selve filmen, da ingen har set den... Det folk skriver, er at de ikke vil se den, fordi Brie har udtalt sig helt åndssvagt, og at de bliver ved med at kalde deres fans alle mulige vilde ting...

Jeg skal da heller ikke i biografen og se den. Brie har sagt at hvide mænd ikke skal bekymre sig om filmen, så det må jeg jo tage for gode vare.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 det er jo så også bare en bevidst misforståelse af hvad hun siger :) men ja det er derfor folk visse typer er efter den :)
Gravatar

#5 Gridlock 2 år siden

#3 Hvis hvad Midnights Edge siger er sandt er meget lidt af det Brie Larson har sagt noget der ikke er godkendt af Disney først.
Hvis Disney følte at hun bevidst skadet Captain Marvel brandet vil de nok lige ta hende til side og ha en hyggelig lille snak med hende om at hun nok skulle skrue ned for retorikken.

Hvis hun nægtede ville hun nok bliver erstattet ved den næste Captain Marvel film, af en anden skuespiller der kunne finde ud af og sige hvad Disney ønsker hun skal sige.

Det ville jo ikke være første gang disney skifter en skuespiller ud.
Gravatar

#6 123456789 2 år siden

Gravatar

#7 Gorman 2 år siden

Nu skal den da bare endnu mere ses
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Star Trek fever 2 år siden

Det viser bare at man skal holde sig langt væk fra sider som Rotten Tomatoes, og have modet til selv at se en film, og selv danne sig en mening, frem for at lytte til anmeldelser og andre der tror de ved noget om film
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: