Instruktøren Alex Proyas (“The Crow”) er i fuld gang med at omsætte John Miltons klassiske værk “Paradise Lost” til en filmversion, og skuespilleren Casey Affleck har nu sluttet sig til projektet.

Se også: Miltons “Paradise Lost” på vej til det store lærred.

Affleck skal spille Guds budbringer – englen Gabriel. “Paradise Lost” bliver beskrevet som et actionfyldt udgave af det episke digt, der omhandler krigen i himlen mellem Lucifer og Michael.

Projektet har været undervejs i mange år, og vi bragte her på Filmz den første nyhed om filmen allerede tilbage i 2005. Men nu ser det ud til, at den endelig er ved at tage form.

Bradley Cooper (“Limitless”) har hovedrollen som Lucifer, mens Benjamin Walker (“Abraham Lincoln: Vampire Hunter”) har rollen som Michael. Også på rollelisten er Rufus Sewell, Djimon Hounsou, Diego Boneta og Camilla Belle.

Filmen vil gøre brug af performance-capture-teknologi, og planen er, at “Paradise Lost” kan ses i biograferne fra 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Therien 10 år siden

Al respekt for Affleck, men det her lyder virklig dårligt..
Gravatar

#2 Riqon 10 år siden

#1 - Why?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 owlsarenotwhattheyseem 10 år siden

En actionfyldt udgave af Paradise Lost. Nej nej nej, det er jo helt skidt.
Gravatar

#4 misuma 10 år siden

Jeg kan godt lide instruktøren, men jeg synes ikke han har overgået sine film Dark City og The Crow...endnu.Jeg tror han er af den støbning som bare funker bedst med små budgetter.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5 the_paki_don 10 år siden

Tja, hvis folk får øjnene op for det originale oplæg som følge af filmen, så er det vel kun positivt. Rækken af skuespillere gør mig dog interesseret nok til, at jeg gerne vil se den komme.

Skriv ny kommentar: