Er Charlie Sheen den nye blanding af Randy Quaid, Lindsay Lohan og Mel Gibson? Noget kunne tyde på det, idet stjernens tiltagende bizarre opførsel – som angiveligt bl.a. skyldes en heftig kokainafhængighed – fortsætter – og nu får konsekvenser for hans karriere.

Se også: Mel Gibson igen i problemer pga. racistiske udtalelser.

45-årige Sheen tilmeldte sig en privat klinik for misbrugsafvænning, efter han i januar endte på hospitalet som følge af en særdeles vild fest med bl.a. den 22-årige pornostjerne Kacey Jordan.

Ifølge Sheen selv er han dog blevet kureret – ”jeg kurerede mig selv med mine tanker,” påstod han for nylig – men det har tilsyneladende ikke lagt en dæmper på skuespillerens bizarre opførsel.

Senest kaldte han skaberen bag hitserien “Two and a Half Men”, Chuck Lorre – som offentligt har kommenteret Sheens misbrug – for en ”dum, dum lille mand og en snothvalp.” Desuden refererede Sheen konsekvent til sitcom-skaberens jødiske dåbsnavn, Levine – angiveligt fordi Lorre på et tidspunkt har omtalt Sheen som Carlos Estevez – Sheens dåbsnavn.

Det kommer nok derfor ikke som den store overraskelse, at tv-stationen CBS nu har valgt at trække stikket ud på “Two and a Half Men”, som har været Sheens største succes i mange år. CBS har valgt at lukke sæsonen ned, og det vides ikke, om de har i sinde at genoptage serien på et senere tidspunkt.

Sheens kommentar til det: ”De har vækket en sovende kæmpe.”

Se også: Charlie Sheen i “The Expendables 2”?.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 nakalay 11 år siden

#20 Så han burde kalibrere sit levned i henhold til dine og andres drømme? Det lyder meget lidt pluralistisk i mine ører.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#22 MaxHHansen 11 år siden

nakalay (21) skrev:
#20 Så han burde kalibrere sit levned i henhold til dine og andres drømme? Det lyder meget lidt pluralistisk i mine ører.


Det var ikke min mening at antyde noget af den art... og jeg er ret sikker på han ikke selv sidder i sit soveværelse, med hjertebanken, næseblod og en karriere på vej ned i toilettet IGEN, og føler at han lever drømmen... ,o)
Gravatar

#23 Nicki52 11 år siden

Jeg håber faktisk de viser de sidste afsnit der er optaget. Hvis han er på ferie er de jo faktisk færdig med sæsonen, så tjener de jo også penge på at vise de sidste afsnit. Det er jo dumt at ikke gøre det.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#24 Collateral 11 år siden

#21: Omvendt set hvad skulle han ellers drømme? Fattigdom? Selvfølgelig er der en chance for at han hader at være kendt, men lader ikke til at det er tilfældet, og med penge har han jo mulighed for at rejse til steder hvor folk ikke kender ham hvis det endelig skulle være.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#25 nakalay 11 år siden

Collateral (24) skrev:
#21: Omvendt set hvad skulle han ellers drømme? Fattigdom?

Jeg kan ikke følge din logik. Hvorfor skulle penge overhovedet spille nogen rolle? Det virker komplet arbitrært.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#26 nielsen84 11 år siden

øøøøv.. Men igen, det måtte jo komme :/
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#27 Takeshi_K 11 år siden

Jeg opdagede showet sidste år, og det er gået hen og blevet kært for mig. Jeg håbede virkelig han ville tage sig sammen. Serien klarer sig jo indholdsmæssigt fint, når man tænker på, at den kørte på sin 8. season.

Det er dog mest træls for de skuespillere som kørte regulært på serien. Jeg kan forestille mig, at de har det på samme måde som Beverly Hills skuespillerne havde det med hende der spillede Brenda. Jeg kan sagtens forstå, at der kommer konsekvenser, når folk ikke kan finde ud af at komme på arbejde.

Det værste, som andre også nævner, er at han er hovedpersonen. Næsten alt foregår om Charlie så de ville have svært ved at fortsætte uden ham.

Jeg kommer sku' til at savne Berta's sarkastiske kommentar =(

Forhåbentlig så kan Charlie Sheen komme oven på igen, men for at være helt ærligt så virker han ikke som om han har særlig meget lyst til at fortsætte. Han skulle nu hellere tage nogle år fri og finde ud af, hvad han har brug for. Det er nok også ved at være småt med roller til ham. Two and a Half Men var det eneste jeg rigtig har set ham på foruden Scary Movie 3.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#28 MaxHHansen 11 år siden

Takeshi_K (27) skrev:
Det er nok også ved at være småt med roller til ham. Two and a Half Men var det eneste jeg rigtig har set ham på foruden Scary Movie 3.


Spin City, hvor han spillede ca samme rolle som i Two and a half man... og en cameo i
Wall Street 2
, hvor han i øvrigt også spiller ca samme rolle som i de andre... ,o)

Du har ret, ikke imponerende, men det var lønchecken for Two and a half man vist... men det i sig selv motiverer jo kun i en vis periode...

Skriv ny kommentar: