Efter Charlie Sheens afskedigelse på CBS’ hitserie “Two and a Half Men” har seriens fremtid været noget hemmeligholdt, og trods rygterne om en begravelse af Charlies karakter har intet været sikkert og vist – indtil nu.

Se også: Officielt: Charlie Sheen fyret fra “Two and a Half Men”.

Ifølge Deadline vil de to første afsnit af den kommende sæson nemlig omhandle bisættelsen af Charlie, hvor alle hans ekskærester vil være til stede. Charlies hus vil derefter sættes på tvangsauktion, hvor en række stjerner vil agere som potentielle købere. Seriens nye stjerne, Ashton Kutcher, vil så være blandt disse.

Kutchers rolle er endnu ikke blevet offentliggjort, så om “Dengang i 70’erne”-stjernen vil overtage rollen som den nye Don Juan, afsløres nok først, når niende sæson af “Two and a Half Men” får premiere i Danmark til efteråret.

Se også: Se det nye titelkort fra “Two and a Half Men” med Ashton Kutcher.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Chrisenry 10 år siden

Det virker umiddelbart lidt dystert, at en hovedrolle, i en ellers forholdsvis bekymringsfri komedieserie, bogstavligt talt må lade livet. Det bliver spændende at se hvordan de håndtere det, til trods for at jeg ellers ikke er den store fan af serien.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#2 LightningSparrow 10 år siden

Nok også lige voldsomt nok til mig, men skal da se det, bare for at finde ud af hvad retning serien går. Tror bare desværre den holder lige så længe som Scrubs gjorde efter den startede på 9. sæson.
Gravatar

#3 nwinther 10 år siden

KILL IT! KILL IT!
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#4 elwood 10 år siden

#1
Komedie serien Dinosaur havde nu også en ret grum tone især slutningen, var ret overraskende.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 kasperfmn 10 år siden

#2 En skam med Scrubs, har senere set genudsendelser på tv, og når den først var kommet i gang, så var den egentlig rimelig god.
Gravatar

#6 Bardoboy 10 år siden

#1 ligeledes var det med "Fingrene væk fra min teenagedatter", hvor ham der spillede faren døde i virkeligheden, så slog de ham også ihjel i serien, det var nemlig ret dystert og helt forkert til en sitcom..
Gravatar

#7 Collateral 10 år siden

Navn og lidt karaktertræk har han også fået http://www.imdb.com/sections/tv/blog
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#8 Riqon 10 år siden

Hvis Charlie Sheen ikke tager sig af sig selv inden, så bliver han nok også snart lagt i graven..
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 LightningSparrow 10 år siden

#5: Ja, man skulle lige vende sig til det.

#6: Jeg synes også det var meget mere sørgeligt, fordi der ikke var så meget andet at gøre i den serie. Det ville da have været meget sært, at han pludselig var rejst, eller bare gav op på familien, for det passede ikke til hans karakter, men måske skulle man måske bare have stoppet serien med det samme. Han var jo også serien selv.
Det er nemmere med figuren Charlie. I mit hoved, er den figur ikke død, han er bare taget på druktur i Vegas, fordi han ikke gider Allan mere, og lader bare Allan hænge på alt det andet der er tilbage. Kan ikke forstå man ikke er gået den vej, for så kan det stadig være sjovt, i stedet for det skal være så sørgeligt og mørkt.
Gravatar

#10 Collateral 10 år siden

#9: Jeg synes bestemt mørke kan have sin plads i sit-coms og det gør ofte at karaktererne imo bliver stærkere, og til tider nemmere at sympatisere med. Det skal selvfølgelig balanceres, men synes ikke man kan afskrive et hvert mørkt eller semi-realistisk twist i den type serier.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: