“Jackie”-instruktør Pablo Larraín laver ny film om Princess Diana – “Charlie’s Angels”-skuespilleren Kristen Stewart spiller hovedrollen.

Han har allerede lavet filmen om Jackie Kennedy, der i “Jackie” blev portrætteret i tiden efter mordet på John F. Kennedy. Nu kommer turen til Lady Diana.

Pablo Larraín skal instruere Diana-filmen med titlen “Spencer”, der udspiller sig den weekend i begyndelsen af 1990’erne, hvor Diana besluttede sig for at afslutte ægteskabet med Prince Charles.

Amerikanske Kristen Stewart er valgt til rollen som den britiske prinsesse:

”Kristen er en af de store skuespiller i dag. For at gøre dette godt har du brug for noget meget vigtigt på film, hvilket er mystik. Kristen kan være mange ting, og hun kan være meget mystisk og meget skrøbelig og ultimativt også meget stærk, hvilket er, hvad vi behøver,” siger Pablo Larraín til Deadline.

Læs også ‘Anmeldelsen af “Jackie”‘.

“The Girl in the Spider’s Web”-forfatter Steven Knight skriver manuskriptet til “Spencer”.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 JME 3 uger siden

Det bliver så et nej tak herfra.
Gravatar

#2 Johnny42 3 uger siden

Hvis det er Kristen Stewart der menes, hvorfor er det så ikke det der står i overskriften. Charlie hvem, der har været flere versioner både som serie og film, og jeg kender ikke Kristen Stewart som stjerne i nogen af dem.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 3 uger siden

#2 Filmz har skrevet meget om den nye 'Charlie's Angels' med Kristen Stewart i hovedrollen - hendes seneste store rolle.
Gravatar

#4 Reborn Sith 3 uger siden

#3 Den rolle gjorde vist ikke hende til nogen stjerne.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 Star Trek fever 3 uger siden

Det er bare SÅ forkert....

Hvad ved en amerikaner om at spille en engelsk kvinde? De burde tænke over at hyre en fra Norfolk området i England til rollen. Ellers er det bare ikke diverst nok.

Og burde hun ikke være sort? Historisk var Diana godt nok hvid, men det er jo ikke noget at gøre ved.

Og hun burde være lesbisk. Eller identificere sig selv som en pære. Igen husk nu diversiteten

Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#6 Bachone 3 uger siden

synes nu der kunne være andre film referencer man kunne bruge til hende (Twilight), men ja et stort flop som charlies angels sidder vel i baghovedet på folk.

Dog er det også en krænkende casting, mindes ikke Prinsesse Diana var gay, og derfor skal det da heller ikke være en gay person der spiller hende?

eller er det kun omvendt det gælder?
Gravatar

#7 lupus 3 uger siden

Det mange år siden hun holde op med at være en "stor skuespiller"
Hun er helt klart et fejl cast, til den rolle. Hun kan ikke løfte den rolle, og instruktøren tager fejl, for hun bestrider ikke de egenskaber han siger hun gør.
Kan være man tager fejl, men tvivler for hun endnu ikke imponeret på nogen måde med hendes skuespil i nu.
Gravatar

#8 Tasuef 2 uger siden

Lyder som en kæmpe bummert. Hun har aldrig båret en film. Hendes eneste reelle succes er ungdomsfilm hvor det var de mandlige hovedroller der var i fokus, alle andre projekter har været fiaskoer. Derudover er hun hverken engelsk eller karakterskuespiller... med mindre instruktøren kan se noget ingen andre kan se, så er der en ny fiasko på vej...

Skriv ny kommentar: