Prinsesse Dianas liv som britisk royal bliver endnu engang filmatiseret — denne gang med “Twilight”-stjernen Kristen Stewart i hovedrollen.

Den chilenske filmskaber Pablo Larraín skildrer endnu en gang en prominent, kvindelig historisk figur efter i 2016 at have bragt USA’s tidligere førstedame Jackie Kennedys historie til live i “Jackie”.

Sammen med manuskriptforfatter Steven Knight (“Locke”) tackler Larraín denne gang Diana Frances Spencer, Storbritanniens fantastisk populære tidligere prinsesse og mor til de nuværende prinser, der på tragisk vis mistede livet i en bilulykke i 1997.

Selvom Dianas liv i høj grad har været tilgængeligt for offentligheden, tager Larraín og Knight et fiktivt udgangspunkt til filmen, hvor de forestiller sig, hvad der skete under julen på Sandringham House i 1991, hvor prinsessen efter sigende besluttede sig for at afslutte ægteskabet med Prins Charles.

Den første trailer er fyldt med stilfulde skud fra den skæbnesvangre jul, og Stewart ser ud til for alvor at få muligheden for at skinne i denne ikoniske rolle.

Stewart har siden sin tid som Bella Swan i “Twilight”-franchisen forsøgt sig med både succesfulde indie-film såsom “Personal Shopper” og mindre succesfulde større film som “Charlie’s Angels”-rebootet.

Den amerikanske skuespillerinde spiller over for Jack Farthing (“The Riot Club”) som Prins Charles, mens også Timothy Spall (“Harry Potter”-franchisen) og Sally Hawkins (“The Shape of Water” & “Paddington”-filmene) spiller med.

“Spencer” får dansk premiere den 25. december i år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hugosarang 1 år siden

Tænker der er blevet malket nok på den karakter. Netflix gør det så sandelig godt nok, hvorfor så mere fokus på det. Det var tragisk men hvad mere er der i historien.

Skriv ny kommentar: