Sidst vi hørte om Warner Bros.’ “Justice League”, var der dårligt nyt. Filmstudiet havde svært ved at finde en instruktør og var samtidig så utilfredse med manuskriptet af Will Beall (“Gangster Squad”), at de valgte ikke at rykke fremad med projektet.

Disney har Marvel og Joss Whedons “The Avengers” og har samtidig for nylig fået fat på J.J. Abrams og “Star Wars”. Derfor er Warner Bros. fast besluttet på at få deres egen storslåede franchise op at køre, koste hvad det vil – og det kommer til at koste.

Se også: Muligt reboot af Batman skubbes nu til 2017.

Både hjemmesiden LatinoReview og magasinet Forbes kan rapportere, at filmstudiet nu er i forhandlinger om at Christopher Nolan skal redde dem ud af problemer, ved at han skal producere og overvåge projektet sammen med Zack Snyder. Samtidig vil de også have Nolan til at instruere superheltefilmen.

Desuden er de i gang med at få Christian Bale til at vende tilbage som Bruce Wayne og Batman. Bale har tidligere udtalt, at hvis Nolan kom med en god historie til endnu en Batman-film, ville han være åben for ideen om at vende tilbage.

Selvom meget af dette kunne lyde usandsynligt, mener Devin Faraci fra hjemmesiden Badass Digest, at Nolan i hvert fald kommer til at takke ja til jobbet som producer på filmen. Hans mere personlige film er stadig dyre blockbusters, og ved at tage jobbet mener Faraci, at Nolan garanterer, at Warner Bros. bliver ved med at finansiere dem.

Der gik for et par måneder siden rygter om, at Warner Bros. ville vente med at rykke fremad med “Justice League”, før efter “Man of Steel” havde haft premiere. Filmen er dog nu blevet vist op til flere gange bag lukkede døre, og filmstudiet skulle være så tilfreds med slutresultatet, at de besluttede sig for at tilbyde Snyder og Nolan “Justice League”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#21 SublimeKen 9 år siden

#19

Thumbs Up :)
Gravatar

#22 Snyltetast 9 år siden

#19 Dejligt konstruktivt og interessant indlæg. Vidste slet ikke, sådan nogen fandtes på internettet mere..? :) Anyway, er helt enig i dit indlæg.
Gravatar

#23 enfilmnørd 9 år siden

#19 tak for det fine svar

Jeg er nok ikke helt enig med dig, men jeg kan godt se at du har en pointe. OG jeg håber da du har ret i at de film vi ser nu, bliver springbrættet til endnu mere intererressante film. Ser også selv frem til Man of Steel, og den måde den behandler Superman på.

Drebble (19) skrev:
De fleste tegneseriefans ved, at hvis man vil have komplekse og dybere historier, er der større chancer for at finde dem, hvis man leder blandt de mindre forlag, men dermed ikke sagt, at Marvel og DC aldrig laver dem, der er bare længere mellem snapsene.


Fair nok, den kan jeg ikke argumentere imod.

- Jeg ved godt mine tidligere indlæg var lidt arrogante og snæversynede, men sådan var de ikke ment. Sådan ender det bare tit når jeg skriver.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#24 CAP555 9 år siden

nej tak til Nolan, ja tak til et forsøg med JL, håber på det bedste...
#19: good points, fedt at se en fellow geek
Gravatar

#25 Geekalot 9 år siden

glæder mig hvis han kan lave en go JL film, hvis han får bale og ham superman med :)
Gravatar

#26 Yellow-TV 9 år siden

enfilmnørd (18) skrev:
Avengers er en meget mainstream film, uden noget særligt på hjertet, og som tegneseriefan, finder jeg den lidt kedelig. Personligt (og ja, vel også lidt egoistisk) foretrækker jeg mere komplekse historier, hvor man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med. Man kender figurerne, og ved hvorfor de handler som de gør. Det duer bare ikke hvis man skal nå et bredere publikum, og derfor tror jeg det er svært at skabe en film der bliver interessant for mig, og den niche jeg tilhører.


Så burde du sikkert se den nye Super-Man film, da den er instrueret af Zack Snyder, som laver film lige efter bogen. Som minder mig om du har set Watchmen? Endnu en film af Snyder, jeg tror nok den er noget for dig, som du skriver er denne her filmen en film "hvor man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med".
Gravatar

#27 KEiZ 9 år siden

Kan godt være jeger gammel, men jeg håber virkeligikke Nolan hoper på enne vogn (tror KKE på det sker)

For selv omman er Superheltefan mm. så er derbare for meget af det, og har være det de sidste magt længe, og jo flere af dem er rigtigt gode, men bare ikkerigtigt godt.

Nolan gjorde det godt med Dark knight, men håber virkeigt ha vil noget andet og max laver en producer rolle på en film som denne...
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#28 Riqon 9 år siden

#27

Sidder der en brødkrumme under din mellemrum-tast? :-)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#29 Gasivodo 9 år siden

YAHUUU Firefly! Hov undskyld, læste bare Joss Whedon..
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: