CinemaxX kaster sig over 3D

3D-visninger har indtil videre været forbeholdt en række mindre biografer i provinsen, men snart bliver det også muligt at kunne se 3D-film i CinemaxX-biograferne i København, Odense og Århus.

Mens øvrigt eksisterende digitalt udstyr i Danmark har en billedopløsning på 2K, har biografkæden investeret i helt nye projektorer med formatet 4K, som giver en billedopløsning, der er fire gange højere end det HD-format, vi kender fra fladskærmen hjemme i dagligstuen.

Det nye digitale system giver også den fordel, at CinemaxX nu kan vise 3D-film i digital kvalitet.

Nordisk Film Biografer har ellers også indkøbt 3D-udstyr og allerede installerede det i deres biografer rundt omkring i Danmark, men det samler indtil videre støv, da man ikke kan nå til enighed med filmselskaberne om at dele udgifterne.

Første 3D-film i CinemaxX bliver Pixars animationsfilm “Op”, der har biografpremiere 2. oktober, og derefter følger Disneys “A Christmas Carol” med Jim Carrey 6. november.

Se også: Nye 3D-film når ikke ud i Danmark.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

De penge vinder de ikke hjem igen - Cinemaxx er verdens dårligeste biograf, ihvertfald den i Odense.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Tommy Kristensen 12 år siden

#1: Det kan man ikke ligefrem sige om den i Århus...

Det mest tankevækkende må igen være Nordisk Films piverier. "Vi har ikke råd", "Hvordan skulle man kunne forrente det?"... Hvis Cinemaxx selv betaler for satsningen, så må Nordisk Film da snart indse, at de selv kommer til at stå med regningen.
Gravatar

#3 Kaizer Soze 12 år siden

Nicki52 (1) skrev:
De penge vinder de ikke hjem igen - Cinemaxx er verdens dårligeste biograf, ihvertfald den i Odense.


Hvorfor er den det? Er lidt nysgerrig da jeg selv benytter den...
Gravatar

#4 Nicki52 12 år siden

Jeg kan huske fra sidste gang af jeg sad dårligt i den lille lorte biograf. Masser negative vendinger: Når man skal ind og f.eks. købe slik og sodavand, er der næsten ingen plads. Jeg kan ikke huske det hele der er dårligt, men kan bare huske jeg sad dårligt. Jeg har et gavekort til Cinemaxx, så kan jeg genopfriske min hukommelse. Men sidste gang jeg så en film der, syntes jeg filmen var dårlig. men da jeg så den på dvd, syntes jeg den var god. Så det må være noget med biografen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 mrghostface 12 år siden

#4 meget vag beskrivelse af biografens mangler. Tror det er en god ide hvis du får brugt det gavekort og genopfrisket din hukommelse :)
Gravatar

#6 Thomsen 12 år siden

Nordisk Film Biografer har ellers også indkøbt 3D-udstyr og allerede installerede det i deres biografer rundt omkring i Danmark, men det samler indtil videre støv


Ikke helt rigtigt. NF har bl.a. vist MY BLOODY VALENTINE i 3D i Palads i Kbh.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#7 Tommy Kristensen 12 år siden

#6: Ja, de har vist flere film i diverse NF-biografer, men vendingen "...men det samler indtil videre støv" passer vist meget godt pt. De har jo tidligere truet med ikke at vise efter- og forårets kommende 3D film indtil de får en aftale på plads med distributørerne.
Gravatar

#8 Thomsen 12 år siden

Ja, sådan læser jeg det så ikke. At skrive, at de har anskaffet udstyret, men indtil videre lader det samle støv, lyder i mine ører, som om de slet ikke har brugt det.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#9 Tommy Kristensen 12 år siden

Det er da vist flueknepperi? Det står der jo ikke noget, om at de har brugt det eller ej, blot at det samler støv, og det gør udstyret jo pt.
Gravatar

#10 rauhe 12 år siden

Jeg var inde at se "Monsters Vs. Aliens" i 3D i Imperial for nogen tid siden, er der forskel på den 3D der bliver omtalt i nyheden og så den der bliver vist i Imperial?

Nu har jeg jo købt brillerne.....:)

Skriv ny kommentar: