CinemaxX satser på mere 3D

Biografkæden CinemaxX satser nu yderligere på 3D og øger antallet af sale, der kan vise filmene i de tre dimensioner. Det oplyser biografkæden i en pressemeddelelse.

For at imødekomme efterspørgslen i en tid, hvor antallet af 3D-titler stiger stødt, tilføjer CinemaxX nu tre 3D-sale og over 1000 pladser. Den første film, der kommer til at nyde godt af dette, er “Shrek Den Lykkelige”, som kan opleves i 3D med både danske stemmer og i original version fra 8. juli.

Se også: CinemaxX kaster sig over 3D.

CinemaxX’s nye 3D-udstyr kommer fra Christie og Real D, og fokus har været på tekniske detaljer som lys og kontrast, da netop lys-intensiteten er det helt store kritiske punkt i forbindelse med en god 3D-gengivelse.

De nyindkøbte Christie projektorer skulle ifølge CinemaxX levere branchens højeste kontrast-ratio og den klareste farveopløsning.

Se også: Flere 3D-biografer til danskerne.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 loki 11 år siden

De kan ta' deres 3D og proppe det op et vist sted...
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 Eat this 11 år siden

Jeg er ikke til 3D, men jeg har hørt fra nogle venner der både så Avatar i Imperial og CinemaxX at det så bedst ud hos CinemaxX.

Men igen er jeg ikke til 3D så jeg holder mig til Imperial ;-)
Gravatar

#3 MJP 11 år siden

Jeg tror sgu på at 3D er vejen til overlevelse for mange biografer. Jeg synes da at 3D er fedt og forstår på ingen måde den lettere bizarre opfattelse nogle folk har om, at 3D gør film dårligere. Svaret er jo klart: dårlige manuskripter, instruktører og skuespillere gør film dårligere og modsat med de gode selvfølgelig.
3D er i stedet den visuelle glasur på kransekagen. I nogle film giver det sgu noget ekstra, og her mener jeg ikke den 3. dimension. Selvfølgelig er der også nogle film hvor det ikke passer ind.
F.eks. synes jeg at Avatar var mega fed i 3D og jeg ser den gerne i 3D igen
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#4 Yoda 11 år siden

#3

Det kan meget vel være, at 3D ikke gør en film dårligere, men det gør den vel næppe heller bedre? Som 3D promoveres - og i høj grad overeksponeres - for tiden, så er der en del teknik-masturbation forbundet med fascinationen af den tredje dimension. Jeg synes ikke selv, at "Avatar" var überfantastisk i 3D ... og teknikken mener jeg ikke gav noget væsentligt til filmen, som man ikke også finder i det dersens gammeldaws 2D.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#5 filmkorn.dk 11 år siden

Why won't you just die 3D?!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#6 lagoni 11 år siden

#3 - jeg syntes så 3D'en ved Avatar var irriterende. Især i 'menneskeverdenen' fungerede den dårligt og hvis jeg skal gense filmen, skal det klart være i 2D.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#7 David Munch 11 år siden

3D film er fint nok. Men jeg gider ik betale ekstra for det.
Gravatar

#8 MJP 11 år siden

# 4 - 3D gør ikke ting som skuespil og historie bedre, men rent visuelt og oplevelsesmæssigt mener jeg at det kan give noget ekstra.
Dermed mener jeg ikke at 3D per definition gør enhver film bedre, ligesom den heller ikke per definition gør nogen film dårligere. Læg mærke til at det handler om at bruge det på den rette måde, og i det tilfælde at man gør det, så synes jeg bestemt at det er værd at tage med.

Hvis man skal følge den retorik der er i tråd med "ingen 3D og kvæl effekterne"-tankegangen, så burde vi vel stadig lave film i sort-hvid, for hvor meget mere kan de farver egentlig gøre for filmen? Alle historier kan vel sagtens fortælles i sort-hvid?

Hvad man synes om det i den enkelte film, er selvfølgelig personligt - men generelt så ser jeg det som en nyskabende ting der kan give nogle historier noget ekstra.

Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#9 filmz-Utyske 11 år siden

Jeg er ikke i tvivl om at mange biografer hopper på det, alene fordi de kan smide 30-40-50 kr. oveni billetpriserne, der i forvejen er ret dyre.

"Avatar" var en fin biografoplevelse og efter dens massive økonomiske succes, er det soleklart hvorfor alle filmstudier klister 3D på alle film de kan komme til det.

I en tid med blu-ray og forholdsvis billige fladskærme i store størrelser, er der jo mindre og mindre behov for biografen, sådan har jeg det i hvert fald selv og 3D er ikke et salgsargument for mig, nu da jeg har oplevet det en gang.

Så hvis folk vil lade sig pule økonomisk for at se 3D, skal de da have lov til det, jeg vil hellere bruge pengene på noget andet, da jeg ikke mener at det tilføjer så meget ekstra til en film, at jeg gider at bruge 30-40-50 kr. ekstra.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#10 jesper p. 11 år siden

Så længe de stadig viser filmene uden 3D. Jeg ville gerne have set 'Clash of the Titans', den blev kun vist uden 3D klokken 11 om formiddagen, så det skød jeg et hvidt lyn efter.
Personligt gider jeg slet ikke overveje det, før de laver nogle ordentlige briller til seriøse biografgængere - med styrke.
Man skulle bruge kræfter på at gøre biografgang til en helhedsoplevelse lidt a la http://ekkofilm.dk/?id=953&allowbreak=Nej. Så kunne man bruge overskuddet fra de indtænger på at udvikle smell-o-vision - det er dér fremtiden ligger!

3D-billeder er intet uden vand i ansigtet & luftpust i buksebenet!
http://sorensencinema.blogspot.com

Skriv ny kommentar: