De har kostet cirka det samme at lave. Alligevel har Marvel Studios langt større held til at skabe profit på deres film end konkurrenten hos DC Films. “Captain America: Civil War” har forlængst tjent mere end “Batman v Superman”.

Se også: ”Batman v Superman” ender som økonomisk skuffelse

Den store film fra DC ser dårligt ud til at nå de 900 millioner dollars, der netop nu er på 870 millioner efter næsten to måneder i verdens biografer.

“Civil War” derimod har på en måned mindre i biograferne tjent 100 millioner dollars mere – altså 970 millioner – og ser ud til at flyve forbi den magiske milliard dollars inden længe, hvilket kun 24 andre film har præsteret i historien.

Og det stopper næppe her. Med den forrygende åbningsweekend, som “Civil War” fik, så forventes det som minimum, at den lander i top 10 over de største biografsucceser nogensinde.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Kviesgaard 5 år siden

Hatten af for Kevin Feige. Her er en mand, som har styr på, hvordan man omsætter superhelte-tegneserier til det store lærred.

Og som forstår at få det til at spille.

Ligeledes tak til Russo-brødrene. De har virkelig formået, at gøre en figur som Captain America interessant på det store lærred.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 KEiZ 5 år siden

42

Forstår ikke helt denne kamp imellem DC & Marvel
hvem holder styr på det er det Marvel???
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#3 SublimeKen 5 år siden

#2

Der har altid været lidt en kamp mellem DC fans og Marvel fans, hvad gælder tegneserierne. Ikke nogle stor kamp vel at mærke, bare nogle enkle fans der havde brug for konkurrence til deres ynglings forlag, sikkert pga. menneskets naturlige trang til at konkurrere, ligesom dem der holder med diverse hold i de forskellige sportsgrene, hvor det dog også virker mere naturligt.

Men kampen mellem filmene, blev i sin tid startet af "Nolanfans" som havde brug for at fortælle alle hvor meget bedre The Dark Knight var end Iron Man. Marvel fans var i den tid generelt ligeglade, men det eskalerede i 2012, hvor "Nolanfans" nærmest invaderede diverse forummer, for at fortælle hvor barnlig Avengers var i forhold til The Dark Knight Rises. Det var omkring her at Marvel fans begyndte at tage kampen op, da de var trætte af den konstante trolling fra "nolanfans", der viste et konstant behov for at nedgøre MCU.

Efter The Dark Knight Rises og Avengers, var der så en del "nolanfans" der kom videre i deres liv. Men de DC fans, som blev født ud af Nolans TDK trilogy, fortsatte så kampen med Man of Steel vs MCU. En del ældre DC fans postulerede af disse nyere DC fans, ikke var ægte DC fans, hvis de seriøst mente at Man of Steel præsenterede en korrekt version af Superman.

Hvad jeg ser på de forskellige forummer rundt omkring, er ofte en slags sammenhold mellem ældre DC fans og MCU fans, mod de nyere DC fans - som mener at alt skal være mørkt og dystert. Det er kommet dertil, hvor Marvel fans (I dag) er ligeså slemme, og i nogle tilfælde værre, end de nyere DC fans. Om det er fordi de i sin tid fik nok, blev inspireret af de nyere DC fans troling, eller fordi der bare er kommet nyere, mere umodne Marvel fans til, ved jeg ikke. Tænker at det er en kombination af det hele.

Denne kamp mellem fans, har så bredt så til medierne, hvor flere og flere artikler, er begyndt at stille DC op mod Marvel. Vi kan takke diverse "nolanfans", eller nolanites som jeg kalder dem, da nolanfans som gruppe ikke står med skylden, men nærmere en meget højtråbende minoritet bland Nolans fans.

Heldigvis er der dem som elsker det hele, og ser på filmenes kvalitet, fremfor hvilket forlag der står bag og om det er mørkt og dystert eller lyst og farverigt.
Gravatar

#4 Gorman 5 år siden

@ Filmz
Er det så ikke på tide at Marvel (og vel også DC) får deres egen samlemappe i Filmz i fokus
Den trænger i øvrigt vældigt til en opdatering. Spectre .... Come on :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#4 God idé! Bliver sat på til den store opdatering, der er i vente.
Gravatar

#6 Jack Slater 5 år siden

#3 Jeg har heller aldrig forstået denne vs.-mentalitet

Dengang jeg var lille, var der lidt en kamp mellem Super Nintendo og Sega MegaDrive. Den kamp har jeg altid kunnet forstå fordi de aller færreste havde begge systemer, man ønskede sig enten en Super Nintendo eller en Sega Mega Drive, og den man fik af sine forældre blev ens system fordi ingen havde råd til begge.

Det betød at man følte en trang til at hævde sit valg, man havde en trang til at godtgøre sit valg fordi der ingen vej var tilbage, hvis man fortrød.

.... Men DC vs. Marvel, hvorfor??? Har vi ikke alle råd til at se alle filmene i biografen og eje dem på Blu-Ray? Jeg forstår det ikke? Der er ingen grund til ikke at kunne lide både DC og Marvel. Det kan godt være at nogle DC-film er bedre end nogle Marvel-film og omvendt, og hvad så? Det betyder da ikke at man hver gang der kommer en ny film behøver at læne sig tilbage og opveje indtjening, budget, antal solgte billetter bare for at måle hvem som ""vandt""
Gravatar

#7 jamiemsm 5 år siden

#6

en af de ting jeg altid har syntes der har været mærkelig ved den her marvel fans vs dc fans er også deres begrundelser for at filmene er dårlige. "marvel filmene er for humoristiske"
"dc filmene er for mørke"

på tv har marvel altid haft mere humor og dc har taget den lidt mørkere vej så jeg forstår ikke at folk bliver overasket over det.

det er jo nærmest ligesom en person der elsker æbler skændtes med en person der elsker bananer og deres begrundelser er at æblet ikke smager af banan og omvendt :P
Gravatar

#8 Jack Slater 5 år siden

7#
det er jo nærmest ligesom en person der elsker æbler skændtes med en person der elsker bananer og deres begrundelser er at æblet ikke smager af banan og omvendt :P


Ret cool analogi, beskriver problematikken perfekt!
Gravatar

#9 kenneth86 5 år siden

Jamiemsm jeg er helt enig med dig i alt du skriver for er så træt af folk går amok over Marvel og kalder DC lort og omvendt.. begge parter laver både gode og dårlig film ligesom alle andre filmstudioer gør. jeg indrømmer at jeg er mest til DC pga af Superman og Batman for dem vokset jeg op med men jeg elsker stadig Marvel film som X-Men. Blade. Spiderman og især Deadpool. har også lige set Captain American Civil men må indrømme den var ikke lige noget for mig men derfor går jeg ikke ud og sviner den til ligesom mange gjorde med Batman Vs Superman. havde BVS fejl ja den havde den ligesom så mange andre film har men den bliver svinet til pga af der sidder en masse Marvel fans som nedgøre den og det samme gør DC fans når Marvel kommer med noget. det kan ikke passe at man ikke kan li begge dele. hvis vi er til Pepsi så sviner vi jo heller ikke Coca Cola til eller omvendt
Gravatar

#10 cain 5 år siden

Marvel universet er også mere etableret end DC´s så det var vel forventet?

Skriv ny kommentar: