Det er tidligere blevet annonceret, at Lucasfilm er i gang med at lave en ny computeranimeret serie, der tager udgangspunkt i klonkrigene fra “Star Wars” filmene.

Der er dog nu opstået tvivl om denne animationsserie vil komme på tv i den nærmeste fremtid. Det viser sig nemlig, at George Lucas har fået problemer med at få serien afsat til et tv-netværk, der vil vise den.

Der er pt. færdiggjort 40 af de i alt 100 planlagte afsnit, og instruktøren fortæller om problemet for aftagerne: ”De ved ikke, hvordan de skal programsætte serien, fordi den falder uden for de rammer, vi kender fra tv-tegneserier. ‘Clone Wars’ er hverken kun for børn eller kun for voksne,” fortæller Lucas.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Confused101 14 år siden

Det var så et problem, jeg ikke havde regnet med. Umiddelbart ville jeg havde troet enhver programværts våde drøm er en ny serie, med navnet "Star Wars" koblet på.
Gravatar

#2 filmz-Sjakal 14 år siden

Svært ved at se problemet med "hverken kun for børn eller kun for voksne", er det ikke nogenlunde det samme man kunne sige om The Simpsons?
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 14 år siden

#2

Lige min tanke. Det kan vel ikke være så svært, for hvis den ikke kun er for børn og heller ikke kun er for voksne, er den vel næsten for alle?
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 14 år siden

Direct-to-dvd!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Patriarch 14 år siden

In other words "it sucks mr. Lucas"
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 filmz-Bruce 14 år siden

De har vel lært af historien! Denne gang vil de lade Lucas gøre filmene færdig, INDEN de viser dem!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 thebigzzz 14 år siden

Jeg tror det har noget at gøre med prisen på den. Jeg tror simpelhen den er for dyr, i forhold til hvornår den kan sendes. Jeg tvivler på at de vil sende den i primetime.

Når det er sagt håber jeg på Straight-to-dvd, fordi så skal jeg ikke vente på den bliver sendt i USA inden de udgiver den :)
Gravatar

#8 El Duderino 14 år siden

Hvis nogle ikke har set sneak peek på projektet, er linket her, det ligner en blanding af noget cartoon network og lidt dyr animation...
http://starwars.com/video/view/000478.html
Gravatar

#9 filmz-Is 14 år siden

Skal den kun tage udgangspunkt i de nye Star Wars film?
Gravatar

#10 MeanSeal 14 år siden

Tror helt sikkert Lucas kan sælge dem til DK4 :P

Skriv ny kommentar: