Det er tidligere blevet annonceret, at Lucasfilm er i gang med at lave en ny computeranimeret serie, der tager udgangspunkt i klonkrigene fra “Star Wars” filmene.

Der er dog nu opstået tvivl om denne animationsserie vil komme på tv i den nærmeste fremtid. Det viser sig nemlig, at George Lucas har fået problemer med at få serien afsat til et tv-netværk, der vil vise den.

Der er pt. færdiggjort 40 af de i alt 100 planlagte afsnit, og instruktøren fortæller om problemet for aftagerne: ”De ved ikke, hvordan de skal programsætte serien, fordi den falder uden for de rammer, vi kender fra tv-tegneserier. ‘Clone Wars’ er hverken kun for børn eller kun for voksne,” fortæller Lucas.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 filmz-sønder 14 år siden

Cartoon networks clone wars serie, var og er bedre end de 3 prequels tilsammen.

Giv lucas producer hatten på. Derefter skal han pilles ligeså forsigtigt ned fra intruktørstolen. Må den mand aldrig mere få lov at instruere! For slet ikke at snakke manuskript.

Star Wars var fedt i sin uslebne, rå halvfjerser udgave. The rest is just bullcrap.
Gravatar

#22 Twister 14 år siden

#1
jeg tænkte præcis det samme. det må da være en stor økonomisk fordel at have en serie med Star wars koblet på ens programmer. Oh well what do ya know. serien skal nok komme ud alligevel ^^
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang

Skriv ny kommentar: