“Aquaman”-spinoff er nyt eksempel på ny strategi hos DC Films.

Efter fiaskoen med “Justice League” blev der ændret i topledelsen hos DC Films. Alle chefer blev skiftet ud. Det skifte er tydeligt.

Ny DC Films-chef blev Walter Hamada, der blev hentet fra den succesfulde gyser-afdeling hos Warner Bros., hvor man har lavet “The Conjuring”-filmene. Hamada tog strategien med sig til DC – læs om det her.

Her har man haft hoved-franchisen i form af “The Conjuring”-filmene, som så er blevet udvidet med mindre spinoffs som “Annabelle” og “The Nun”. Det samme sker nu hos DC Films.

“Aquaman” er netop blevet den største DC-film nogensinde, hvilket betyder, at den får en fortsættelse i 2022. Men også et mindre spinoff med titlen “The Trench”.

Den strategi er inspireret af ‘Conjuring-Verse’-succesen, afslører DC-producent Peter Safran:

”Vi har helt afgjort taget en side fra ‘Conjuring’-drejebogen, der går ud på, at du har et moderskib – der er ‘Aquaman’ – men der er så mange fremragende historier at fortælle inden for universet,” siger Safran til The Hollywood Reporter.

En anden del af ‘Conjuring-Verse’-succesen har beroet på mindre budgetter, hvilket det nye DC Films introducerer til efteråret med premieren på “Joker”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

kan godt lide, den måde conjuring universet udvides på, og det er interessant at bringe det ind i DC...men the trench ? der mangler selvfølgelig information, omkring typen af film, og hvad handlingen egentlig vil være, meeeeeeeen det lyder tamt :(
Gravatar

#2 Snipp 5 år siden

#1 Ja men hvor mange film kan Aquaman universet så lige bære. Glæder mig til at se jokeren. Doom Patrol skal jeg også se på et tidspunkt. Den er lige kommet ud og fået positive modtagelser. 8.6 på IMDB og 94% på RT.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: