“Coyote v. Acme” får, hvis alt går efter planen, en ny chance.

Alverdens filmkritikere og -elskere tog ikke ligefrem godt imod Warner Bros.’ beslutning om, at droppe Dave Greens kommende animations- og live-action-hybrid “Coyote v. Acme”, som var både færdigfilmet og -redigeret og klar til at blive vist til et underholdningshungrende publikum.

Det har man tilsyneladende også kunnet mærke inde på filmstudiets hovedkvarterer, for nu ser det ud som om, at filmen kan få nyt liv. Ifølge Deadline har WB besluttet sig for at screene filmen for de konkurrerende streamingtjenester Prime Video, Apple TV+ og Netflix med henblik på et eventuelt salg af filmen, der tilsyneladende var blevet mødt med masser af roser ved filmens test-screeninger. Prime Video er ifølge Deadlines kilder frontløbere, men intet er afgjort endnu, og det er altså stadigvæk en mulighed, at filmen forbliver begravet hos WB.

Læs også: “Skuespillerstrejke i USA slutter! Hollywood-produktioner starter op igen”

Foruden de ikoniske Looney Tunes-karakterer Grimm E. Ulv og Hjulben ville “Coyote v. Acme” byde på stjerner som Will Forte, Lana Condor og ikke mindst John Cena. Filmen er skrevet af Samy Burch, mens DC Studios-leder og “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn havde produceret og været med til at finde på historien, som ville følge den uheldige prærieulv, der efter et utal af forfejlede forsøg på at fange den lynhurtige jordgøg beslutter sig for at sagsøge Acme, virksomheden bag hans udstyr.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: