Filmz’ tre PIXperter – Andreas Holck Høeg-Petersen, Nadia Parbo og Johnny Vinther Jensen – fortsætter deres dybdeborende artikelserie om årets CPH PIX-filmfestival.

På filmfestivalens tredje dag, den 13. april, overværede Andreas og Nadia et par skøre franskmænd slås og elske (samtidigt!) i mudderet i den særegne “Love Battles”, mens Johnny nød Kim Ki-duks seneste opus, “Pieta”.

Danske Jesper Christensen og franske Audrey “Amélie” Tautou slog også gækken løs i de mange forskelligartede film, som vores dedikerede PIXperter gik i krig med.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 paideia 11 år siden

Vil bare lige påpege, at det er vores ellers udmærkede redaktør, der har været lidt for hurtigt i at rette mit citat fra King James-bibelen. Der skulle selvfølgelig have stået "and AN haughty spirit". Tsk, tsk, Johan.. ;-)
ODI PROFANVM VVLGVS ET ARCEO
Gravatar

#2 The Insider 11 år siden

Hehe, sorry Johnny! Jeg syntes bare, det skar i øregangene, og da jeg googlede det, fandt jeg begge udgaver. Men det lader til, at "an" er den korrekte, så jeg har hermed rettet og satser kraftigt på at piske min ryg til blods i aften - glæd jer til en vild udgave af Filmz TV!!
War. War never changes.
Gravatar

#3 paideia 11 år siden

Det er dig tilgivet, Johan. Jeg har jo selvfølgelig bidraget til forvirringen ved at bruge den standardiserede tekst fra 1769 i stedet for originalen, men du ved jo, hvordan det er... ;-)
ODI PROFANVM VVLGVS ET ARCEO
Gravatar

#4 The Insider 11 år siden

High five, brotha!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: