Filmz’ to PIXperter, Johnny Vinther Jensen og Thomas Borgstrup, fortsætter i dag deres artikelserie omkring årets CPH PIX-filmfestival.

Mens CPH PIX med hastige skridt nærmer sig sin afslutning, fortsætter vores to PIXperter med at se så mange film, som de kan komme i nærheden af.

I går gav duoen sig i kast med bl.a. en stor håndfuld kortfilm fra Super 16-filmuddannelsen, Francis Ford Coppolas “Twixt” og dramaet omkring jordens undergang, “4:44 Last Day on Earth”.

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 x marks the spot 11 år siden

Mht. "Twixt", så er der kun de to scener (i alt kun ca. 5 min!) og rulleteksterne, som er i 3D. Det skabte ret stor forvirring, da den blev vist i Imperial, hvor mange af os sad og tog brillerne af og på. Flere gik ud for at høre personalet, om der var noget galt med kopien. Lidt bedre info fra PIX' side kunne have lettet på forvirringen - og måske ikke at reklamere den som en reel 3D-film.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#2 The Insider 11 år siden

#1, det havde Johnny faktisk oprindeligt også skrevet i artiklen, men jeg misforstod det, da jeg redigerede teksten - hermed fixed! :-) Men ja, det lyder da besynderligt med blot 5 minutters 3D!
War. War never changes.
Gravatar

#3 x marks the spot 11 år siden

#2
Tak. Ja, nu giver det lidt bedre mening i anmeldelsen. :) Det virkede vist mest for kitschens skyld, at der pludselig kom 3D-effekt på i de to scener. Hvorfor det kun skulle foregå mens Kilmer kravlede rundt i et tårn (og den anden gang kan jeg ikke engang huske) er der ingen rigtig forklaring på..
"Do, or do not. There is no try".

Skriv ny kommentar: