Crowe om “Gladiator 2” og “Master and Commander 2”


Russel Crowe, der gav den som den hårdtprøvede gladiator Maximus og kaptajn Aubrey i de to hitfilm “Gladiator” og “Master and Commander: Til verdens ende”, kan i et interview fortælle lidt om de lovede opfølgere til de succesfulde film.

Om han vil spille Kaptajn Jack Aubrey igen i en “Master and Commander 2”, svarer han: ”Hos Fox er jeg ikke kontraktmæssigt tvunget til det. Alle andre er, hvis de ønsker at lave endnu en. Jeg tror Paul [Bettany] har kontrakt på tre film. Der er 20 bøger og så mange flere eventyr. Man ved aldrig. Der er nogle spændende idéer, som at medbringe hans far, hans kone, og andre karakterer fra bøgerne.”

Til spørgsmålet om han nogensinde har været interesseret i den eventuelle fortsættelse til “Gladiator”, siger Crowe: ”Først var jeg meget kynisk omkring idéen, men jeg ændrede senere mening. Vi har også haft andre idéer, hvor vi begiver os ud i det metafysiske og man faktisk erkender de faktum, at Maximus er død, men det er et svært manuskript at skrive.

”Nick Cave skrev faktisk et udkast til mig og Ridley [Scott] på et tidspunkt. Han er en fantastisk forfatter. Nick lavede der her udkast, og Ridley og jeg overvejede det i et stykke tid. Faktisk betalte jeg for det, så meget tror jeg på idéen. Men på den anden side, som jeg siger; medmindre alle er enige, så er det ligesom meningsløst at rykke fremad med den,” afslutter den australske skuespiller.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 filmz-Bruce 15 år siden

#10 Ja, en film som gi'r næring til tesen "kvalitet er omvendt proportional med filmens længde".
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#12 myggen 15 år siden

#7+8: Vil I seriøst sammenligne den lidt overvurderede Gladiator med Gone with The Wind og Lawrence of Arabia?
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#13 filmz-Bruce 15 år siden

#12 Nej, men overdrivelse fremmer forståelsen :) Og det var en måde at udtrykke sin holdning til prequels, sequels, triquels og remakes :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#14 dyg 15 år siden

#12 - Hvad mener du med "den lidt overvurderede Gladiator"?

Den er da meget overvurderet :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#15 myggen 15 år siden

#13: Jeg synes nu en pre-/sequel til en nyere film, med de samme skuespillere, har langt større berettigelse, end en til en 50 år gammel film, som tydeligvis ikke har inspireret til en fortsættelse. Men ja, overdrivelse fremmer forståelsen, der er også derfor jeg plejer at sige, at min tisser er nogenlunde stor.

#14: Jeg prøvede at undgå at træde fanboys alt for meget over tæerne :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#16 filmz-Simm 15 år siden

Neeej, de skal ikke forsøge at vride citronen med en efterfølger til de to film, eller dvs. jeg kan kun udtale mig om Gladiator eftersom jeg ikke har set Master & Commander. Men eftersom Maximus dør i Gladiator, så er der da ikke noget at komme efter .. Hvis han skal være åndelig mentor i 2'eren, så bliver det sq en smule for pjattet. Den slags virker kun i Starwars and the likes.

Prequels - tjoeh .. bedre idé .. men jeg synes efterhånden det er lidt råddent .. det er blot en måde for Hollywood at presse flere penge ud af folk.
Gravatar

#17 lyspunkt 15 år siden

#16 AAAAHHG hvad mener du med at Maximus dør ? Seriøs spoiler. Åhh ja hvad, så gider jeg i hvert fald ikke at se dén.
"Ud fra størrelsen på halen har vi beregnet, at dyret har været kæmpemæssigt" Prof. Martens - Reptilicus
Gravatar

#18 myggen 15 år siden

#16: En eller flere efterfølgere til Master & Commander er helt oplagt, som vist også tidligere skrevet, er der omkring 17 bøger at basere den på.
Kværulant extraordinaire

Skriv ny kommentar: