Den danske instruktør Kaspar Munk stod senest bag dramaet “Hold om mig” – som Filmz’ anmelder gav 4 stjerner – og til september er Munk biografaktuel med et nyt ungdomsdrama – “You and Me Forever”, som det nu er muligt at se de første billeder fra.

Se billederne her.

“You and Me Forever” er en coming of age-fortælling om de to 16-årige veninder Laura og Christine. De har altid været bedste veninder. Men en dag møder de den mystiske og spændende Maria. Laura fascineres hurtigt af Maria og hendes vilde verden. Lauras grænser overskrides, og langsomt trækkes hun ind i Marias univers af fester, sex og løgne.

Filmen, der kan ses i biograferne 13. september, har bl.a. de unge danske skuespillere Cyron Melville (“En kongelig affære”), Allan Hyde (“True Blood”) og Frederikke Dahl Hansen (“Frit fald”) på rollelisten.

Se også: Filmz TV: “Hold om mig” – interview med instruktøren.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

Kaspar Munk - der glæder jeg mig til. Og så en af mine yndlingskuespillere er med, Allan Hyde. Det bliver hans første spillefilm, han har kun lavet tv. Hvorfor bliver hovedrollen Julie Andersen ikke nævnt i artiklen? Det er den samme hovedrolle for Hold om mig.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: