Vi lever i en kynisk tid, derfor tør folk ikke vise, at de sætter pris på en Disney-film som den premiereaktuelle “Tomorrowland”, mener filmens manuskriptforfatter, Damon Lindelof (“Prometheus”). Det forklarer Lindelof i et nyt interview med Vulture.

Se også: Trailer: George Clooney tager flugten i sit flyvende badekar

Historien i “Tomorrowland” er baseret på en af de mange attraktioner i Disneyland, der netop hedder Tomorrowland. Her kan man blandt andet opleve, hvordan Walt Disney forestillede sig fremtiden med alle dens mærkelig opfindelser. Derfor tror Damon Lindelof ikke, at de såkaldte ‘fanboys’ vil turde elske den:

”Jeg tror, at det med den her film vil blive helt vildt svært for fanboys at skrive: ‘Jeg nød virkelig den her film. Den gjorde mig glad.’ Gud forbyde, at man skulle tweete noget i den retning!” siger Damon Lindelof sarkastisk.

“Tomorrowland” instrueres af Brad Bird, der tidligere har stået bag animationsfilmen ”De utrolige” og actionbraget ”Mission: Impossible – Ghost Protocol”.

Den får premiere i de danske biografer i dag, den 21. maj.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Rodyfish 7 år siden

Hvorfor er det at der ikke bliver linket direkte til kilden mere? Det er lidt træls at skulle til at søge efter den først på hjemmesiden :).
Gravatar

#2 nathue 7 år siden

Savner jeg også. Det er ikke nogen særlig brugbar kildehenvisning. Har flere gange forgæves ledt efter originalkilden. Hvis der går en dag eller mere, er den tit væk fra kildesiden.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1, #2 Vulture-linket direkte i nyheden linker direkte til originalkilden.
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Jeg vil da håbe filmen får ros hvis den fortjener det, men den skal da heller ikke have ros hvis den ikke fortjener det. Personligt plejer jeg at nyde film fra Disney, men de kan da fejle som alle andre kan :)
Gravatar

#5 Nemeskiz 7 år siden

Er lidt splittet med den her film. Elsker Brad Bird, men hader Damon Lindelof :/

Skriv ny kommentar: