“Avengers: Endgame” får officielt aldersgrænsen 11 år i Danmark – men begrundelsen kan spoile.

Filmz fortalte i går, at den danske Marvel-afdeling bevidst har holdt Medierådets censur til “Avengers: Endgame” tilbage af frygt for spoilers læs om det her.

Derfor er Medierådets censur først offentliggjort i dag. Og der er ganske rigtigt tale om en aldersgrænse på 11 år. Hvad er begrundelsen? Det afsløres nu – læs videre på eget ansvar!

Medierådet skriver i begrundelse for aldersgrænsen til “Avengers: Endgame” følgende:

”Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.”

Særligt afsløringen af dødsfald og sorg kan være årsagen til, at censuren blev holdt hen til premieredagen.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

Kan vi få lidt statistik på hvor mange artikler der er kommet på de seneste 2 Avengers film her på filmz?, det er vild så meget de har fyldt her på Filmz.
Kingslayer.....
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Så ingen spoiler der. Det vidste ALLE jo ville ske. Der bliver hveeken nævnt personer eller hvornår dette sker.

Men det har jo så bare været del af Marvels markedsførringsstrategi for at få filmen hypet endnu mere.

Skriv ny kommentar: