Christopher Nolan har allerede gjort det klart, at “The Dark Knight Rises” bliver hans sidste Batman-film, men med figurens popularitet er det tvivlsomt, at filmselskabet ønsker at lukke franchisen ned af den grund.
Før Nolan blev hyret til “Batman Begins” havde Darren Aronofsky skrevet en Batman-manuskript og stod til også at skulle instruere projektet. Filmselskabet mente dog, at Aronofskys manuskript var for dystert, og han blev derfor skubbet til side til fordel for Nolan.
Se også: Hvem skal spille de kvindelige hovedroller i “The Dark Knight Rises”?
Hvis det står til Aronofsky er der dog stadig mulighed for, at manuskriptet vil blive omsat til film. Først vil det dog se dagens lys i en anden form, udtaler instruktøren:
”Vi laver en tegneserie bygget på et manuskript, som er virkelig svært at lave, og vi laver en tegneserieversion først og ser, hvad der sker… Det virker som om, at originale manuskripter ikke er ligeså effektive i Hollywood som tegneserier.”
Om Aronofsky vil komme i betragtning til instruktørstolen efter Nolans exit vil måske vise sig, når det står klart, om Aronofskys første superheltefilm, “The Wolverine”, bliver en succes.
Darren Aronofsky er næste gang aktuel med “Black Swan”, som kan ses i biograferne fra på torsdag.
[OPDATERET: Det er kommet frem, at det sandsynligvis ikke er et Batman-manuskript, Aranofsky omtaler, men i stedet en anden original idé. Muligvis en film om Noahs ark, som instruktøren har planlagt i en årrække.]
#11 chandler75 13 år siden
#12 Kruse 13 år siden
Ja, men hvis at sådan en tegneserie blev filmatiseret, så tror jeg på ingen på at den bliver lavet som en fortsættelse til Nolan's trilogi eller overhovedet bliver lavet lige efter. Så ligefrem at skrive Batman 4? er lidt i overkanten efter min mening og alt for spekulativt.
#13 mr gaijin 13 år siden
Det er nemlig det helt centrale. Filmselskaberne hungrer efter en ny Nolan, der både kan hente penge på kort sigt (box office) og på langt sigt (filmpriser + rosende anmeldelser + gensynsværdi = salg på videoformater flere årtier efter udgivelse). Hvis Aronofsky, som i forvejen er en darling ved prisuddelingerne, laver en succesfuld superheltefilm i "Wolverine", så kan han vrage og vælge mellem projekter.
Det interessante er, at han udtrykker et ønske om at lave en Batman-film. Med en "Wolverine"-film, der både har succes på både kort og langt sigt, så vil WB kaste alle deres penge og distributionsaftaler efter ham.
#14 Bruce 13 år siden
#15 Babo Rises 13 år siden
håber at det vitterligt går ham godt med Wolverine, som kan blive en blæret film.
#16 filmkorn.dk 13 år siden
#17 Bruce 13 år siden
Jeg tror en god instruktør, vil kunne få en fantastisk film ud af Noahs Ark.
#18 Muldgraver 13 år siden
Præcis
#19 mr gaijin 13 år siden
Jeg er selv agnostiker (jeg tror ikke, at der findes een sand religion), men jeg påskønner alle gode historier, om de er religiøse eller ej.
Kristendommen (det nye testamente) er en fed eksistentialistisk historie om en mand, der gør alting rigtig, men som ender med at blive tortureret og dø i ensomhed. Slutningen er lidt langtrukken, og det er lidt pointeløst, at han dukker op igen efter sin død bare for at sige hej-hej, og så skride igen. Men det er en fin Disney-agtig "Bare tro på dig selv og dine principper, så går det"-historie. Man kunne dog med fordel skrue lidt mere op for tempoet og skære en smule ned på monologerne.
4/6 i underholdningsværdi
Jødedommen (det gamle testamente) er lidt mere som en Leone eller Tarantino-film med hævn, blod, drab, forførelser og masser af action. De moralske overtoner er lidt for meget til tider, og det er lidt kedeligt med en af hovedpersonerne (Gud), der kan alt. Det er lidt forudsigeligt ligesom Superman. Gud vinder altid. Men han er en crazy motherfucker, som ødelægger til højre og venstre, når han bliver arrig.
5/6
Islam er lidt i samme boldgade som kristendommen og jødedommen. Man kan kalde det for en sequel til de to. Men med det twist, at det er selve superman (Gud), der har skrevet historien. Og så lever hovedpersonen livet lidt mere end Jesus. Han tager blandt andet på road trips, og så får han en masse børn med en rig enke.
4/6
Buddhismen er også meget skæg. Buddha starter med at være en total forfængelig friskfyr-agtig prins, og han ender med at være mega goody two-shoes. Der er også plads til satire, da han er så mega goody two-shoes-agtig, så når han er lidt småsulten, så begår dyrene omkring ham selvmord, så han kan spise dem. God grineren. Hovedproblemet er bare, at hele pointen med historien er, at hovedpersonen ender med at viske alle sine individuelle behov og ønsker væk. Og alle forfatter-wannabes ved jo, at det ret kedeligt med en hovedperson, der ikke er motiveret for andet end at sidde på sin flade.
4/6
Shintoismen er helt vanvittig. Incest, kamp mod drager med otte hoveder, et par historier fra Indien og Kina smidt ind i mixet. Nok den mest postmoderne religion, selv om den tidsmæssigt er præ-præ-præ-præmoderne.
5/6
Scientology stinker til gengæld. Det er religionernes svar på en film af Ed Wood. Bare se "Battlefield Earth". Eller bare lad være.
1/6
Og så er der nordisk mytologi, hinduisme og mange andre. De fleste scorer højt. Men det er jo klart. De har været gode historier i århundreder.
#20 PredatorX 13 år siden
Hahaha herligt indlæg :D
6/6