Christopher Nolan har allerede gjort det klart, at “The Dark Knight Rises” bliver hans sidste Batman-film, men med figurens popularitet er det tvivlsomt, at filmselskabet ønsker at lukke franchisen ned af den grund.

Før Nolan blev hyret til “Batman Begins” havde Darren Aronofsky skrevet en Batman-manuskript og stod til også at skulle instruere projektet. Filmselskabet mente dog, at Aronofskys manuskript var for dystert, og han blev derfor skubbet til side til fordel for Nolan.

Se også: Hvem skal spille de kvindelige hovedroller i “The Dark Knight Rises”?

Hvis det står til Aronofsky er der dog stadig mulighed for, at manuskriptet vil blive omsat til film. Først vil det dog se dagens lys i en anden form, udtaler instruktøren:

”Vi laver en tegneserie bygget på et manuskript, som er virkelig svært at lave, og vi laver en tegneserieversion først og ser, hvad der sker… Det virker som om, at originale manuskripter ikke er ligeså effektive i Hollywood som tegneserier.”

Om Aronofsky vil komme i betragtning til instruktørstolen efter Nolans exit vil måske vise sig, når det står klart, om Aronofskys første superheltefilm, “The Wolverine”, bliver en succes.

Darren Aronofsky er næste gang aktuel med “Black Swan”, som kan ses i biograferne fra på torsdag.

[OPDATERET: Det er kommet frem, at det sandsynligvis ikke er et Batman-manuskript, Aranofsky omtaler, men i stedet en anden original idé. Muligvis en film om Noahs ark, som instruktøren har planlagt i en årrække.]Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 qweqwe 13 år siden

Det er en fed nyhed, men jeg håber at han inskruktør ROBOCOP FØRST. DET KUNNE BLIVE ÅRETS NYHED :D !!!!!
Gravatar

#2 filmz-loke76 13 år siden

"Dyster" har jo været det helt store buzz word for nogen i forbindelse med de nye Batman og Aronofsky er en kompetent herre. Kunne være spændende.. Ville dog hellere se Dark Knight returns filmatiseret.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 sebastiansøby 13 år siden

Fantastisk, hvis han får lov til at tage over efter Nolan. Altså et manuskript, der er blevet afvist, fordi det er for dystert.. det kan jo KUN blive godt! Lad os håbe at Nolan med sine batman-film har åbnet hollywoods øjne for en mere dyster batman. Kunne virkelig godt tænke mig at se en filmatisering, der lægger sig et sted mellem Nolans film og Bourne. Mørk, beskidt, brutal og helt tæt på. Og så vil jeg gerne se jokeren igen. Jeg er sikker på, at der kan findes endnu en skuespiller til at løfte den rolle.
Gravatar

#4 Kruse 13 år siden

Det er en nyhed udelukkende bygget på spekulation fra nyhedsskriveren, da citatet fra nyheden er det eneste fra interviewet som har noget at gøre med Batman, og det har kun noget at gøre med en tegneserieudgave af Batman.

Det er en meget løs fortolkning efter min mening, da der er intet der indikere om Warner Bros. har lyst til at fortsætte med en 4'er, hvis Nolan ikke vil eller om de i såfald ville vælge Darren Aronofsky, eller om han overhovedet ville være interesseret i at fortsætte Nolan's Batman serie.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 chandler75 13 år siden

Kruse (4) skrev:
det har kun noget at gøre med en tegneserieudgave af Batman.


Han siger, at Hollywood er mere interesseret i at lave film baseret på tegneserier end originale manuskripter, og at de nu udgiver manuskriptet som tegneserie og så må se, hvad der sker.

Jeg synes, fortolkningen er rimelig ligetil...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 filmkorn.dk 13 år siden

Jeg har hørt at Aronofsky skal instruere et reboot af Matador.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Babo Rises 13 år siden

hmm! Den tror jeg ikke helt på, men lad os da se tiden an.
Gravatar

#8 Slettet Bruger [3845425429] 13 år siden

"Filmselskabet mente dog, at Aronofskys manuskript var for dystert, og han blev derfor skubbet til side til fordel for Nolan."

Oh, the irony!!
Gravatar

#9 Frederik 13 år siden

Det er forkert. Det er ikke Batman.

http://www.slashfilm.com/darren-aronofsky-working-...

og citat fra Badassdigest: "You’ll notice that Aronofsky is NOT talking about Batman. A quick read might lead to some confusion because of the way Aronofsky answers the question – ‘Well, we’re actually doing one.’ – but he’s talking about a completely different script, which is obvious from the last sentence of that quote."

Ret sikker på at det er NOAH.
Gravatar

#10 Batsy 13 år siden

Det kan gå begge veje, nu skal batman ikke være en fuldstændig drama film, men jeg vil ikke bedømme ham før jeg har set "Wolverine".

Så håber jeg os de finder en god batman, da det bliver svært at erastatte Bale da han var perfekt castet som batman!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: