“Stranger Things”-stjernen David Harbour skal spille med i ny videospilsfilm fra Sony Pictures og PlayStation Productions.

Harbour er blevet castet i den kommende “Gran Turismo”, der instrueres af “District 9”-instruktør Neill Blomkamp og er skrevet af “American Sniper”-forfatter Jason Hall og “King Richard”-forfatter Zach Baylin. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

På trods af filmens titel og PlayStations involvering, er filmen ikke en direkte videospilsadaptation af racerspillet “Gran Turismo”. Derimod fortæller filmen den virkelige historie om en teenagedreng, hvis evner som racerkører i spillet leder ham til at blive en virkelig professionel racerkører. Her skal Harbour spille en pensioneret racer, der underviser den unge spiller i, hvordan man kører.

Sony og PlayStation har i øjeblikket flere fælles projekter undervejs. Først og fremmest har vi HBO-serien “The Last of Us”, som vi for nylig fik vores første glimt af, og derudover kan vi sandsynligvis glæde os til en “God of War”-serie, efter Prime Video tidligere i år var i forhandlinger om spilfranchisens serierettigheder. En “Ghost of Tsushima”-film, som meget vel kan ende med at blive på japansk, er også på vej fra “John Wick”-instruktør Chad Stahelski.

Læs også: “‘John Wick’-instruktør Chad Stahelski skal instruere lejemorderfilmen ‘Shibumi'”

“Gran Turismo” forventes at få amerikansk premiere den 11. august næste år, men der er endnu ingen officiel dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: