Han var DC Films’ svar på Kevin Feige hos Marvel Studios – nu er Geoff Johns fortid som chef hos DCEU.

DC Films fjerner alle spor efter kæmpe-fiaskoen “Justice League”.

Zack Snyder er fortid, og det samme er Joss Whedon – instruktørerne, som havde ansvaret for “Justice League”.

Siden er turen kommet til ledelsen. DC-chefen Jon Berg blev allerede fjernet i december, hvorefter marketing-chefen i januar blev opsagt, inden den øverste chef for DC Entertainment, Diane Nelson, blev sendt på orlov i marts – hun vender ikke tilbage.

Nu bliver så den sidste ansvarlige for den manglende succes med DCEU ryddet af vejen.

Geoff Johns er færdig i stillingen som kreativ chef for DC Entertainment, skriver Variety.

Johns erstattes af DC Comics-tegner Jim Lee, der blandt andet har medvirket til “Batman: Hush” og Frank Millers “All Star Batman & Robin, the Boy Wonder”.

Lee indtræder i ledelsen hos DC Films med Walter Hamada, der i januar blev hentet ind fra gyser-afdelingen under Warner Bros. hos selskabet New Line, der tæller titler som “It”, “The Conjuring” og “Annabelle”.

Imens kæmper de mest hardcore DC-fans stadig for at få frigivet Zack Snyders udgave af “Justice League”, hvilket næppe er rykket tættere på med denne fyring – DC Films vil bare gerne glemme “Justice League”.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 soveni 11 måneder siden

Æhmm... Det er vist ikke helt rigtigt. Johns er nærmere blevet forfremmet.. Han er nu eksklusiv hos DC og WB og skal stå for at skrive og producere film, tv-serier og tegneserier for dem gemmen hans nye produktions selskab "Mad Ghost Productions". Bl.a. skal han stå bag en ny Green Lantern film.

http://www.superherohype.com/news/417543-geoff-joh...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 11 måneder siden

#1 Spin. Han var øverste kreative chef, nu fjernet som den sidste. Nu får han igen lov til at skrive tegneserier plus medvirke til manus på et par film - den del følger vi naturligvis op på. Men det er en klar degradering - fyret som chef.

Superherohype må være det eneste medie, der ser det som en forfremmelse af Johns, meget pudsig vinkel. Som DC-chef stod han netop bag alle film i DCEU.
Gravatar

#3 Justin 11 måneder siden

Det må godt nok være en elendig film, siden man tømmer hele chefgangen på grund af den :O
Gravatar

#4 Geekalot 11 måneder siden

Syntes nu ikke de er så dårlige. De følger nogenlunde DC historierne og DC er mere dyster en Marvel. Sådan har det altid været, og skal det også. Med sådan en udrensning virker set til de skal til at starte helt forfra.
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

dårlige eller ej, de har været økonomiske fiaskoer, det er nu engang det der tæller :)
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 11 måneder siden

Så er der opfølgning på historien om Geoff Johns' nye, mindre rolle hos DC https://filmz.dk/fyret-dc-chef-fortsaetter-skriver...

Skriv ny kommentar: