Deathstroke har længe været udnævnt som skurk i “The Batman”. Indtil Matt Reeves tog over som instruktør efter Ben Affleck. Nu ser det ud til, at det i stedet for meget vel kan blive gensyn med en gammel kending, der muligvis overtager skurkerollen til den kommende solofilm om Batman.

Se også: ”The Batman” dropper måske Deathstroke: Skuespiller i tvivl om fremtiden

Det er skuespilleren Josh Gad, der nu skubber til rygterne om, at han skal spille Penguin i DCEU – sandsynligvis i “The Batman”.

Tidligere på året begyndte Gad – der er kendt for stemmerollen som Olaf fra “Frost” samt LeFou i “Skønheden og Udyret” – at dele billeder af Pingvin-skurken på Twitter.

Nu tager rygterne så til. I et nyt tweet med følgeteksten: ’Intet at se her…' – poster Josh Gad et billede, hvor han holder en DC-tegneserie med Penguin på forsiden.

På billedet poserer han sammen med cheferne hos DC Films – Jon Berg og Geoff Johns – på kontoret hos DC. Intet er endnu meldt officielt ud, men alt tyder på, at Josh Gad bliver Penguin.

Penguin var skurken i Tim Burtons “Batman Returns” fra 1992, hvor Danny DeVito indtog rollen. Derfor kunne det altså tyde på, at Deathstroke må vige skurke-pladsen til fordel for Pingvinen.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 11 måneder siden

ja og serien Gotham har en ung Penguin som den bærende skurk

Skriv ny kommentar: