“Suicide Squad 2” bliver ikke en direkte fortsættelse til “Suicide Squad”.

James Gunn har skrevet manuskriptet til den næste “Suicide Squad”-film – og nu har han også sagt ja til at instruere.

Der bliver dog ikke tale om en “Suicide Squad 2”, der i stedet får titlen “The Suicide Squad”, som DC Films beskriver som et ‘relaunch’, skriver The Hollywood Reporter.

Således kommer “The Suicide Squad” til at bestå af primært nye karakterer og skuespillere, hvilket angiveligt vil lade sig inspirere af Marvels “Guardians of the Galaxy” – læs om det her.

James Gunn blev netop fyret fra “Guardians of the Galaxy 3”, men får nu lov til at sætte sit eget præg på “Suicide Squad”-franchisen, der begyndte i 2016.

Dengang fik instruktør David Ayer stor kritik, hvilket betød, at Ayer forlod DC Films, ligesom “Batman v Superman”-instruktør Zack Snyder netop har forladt DC til fordel for Netflix.

“The Suicide Squad” får premiere d. 6. august i 2021.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Mejse 2 år siden

#10 vi er begge interesseret i en ny suicide squad der er veludført....ændre dog ikke på at din grund til det ikke er noget rod, er fordi at du ignorerer det er et shared univers....og det er det altså bare om du vil det eller ej.
Gravatar

#12 Johnny42 2 år siden

#11 Utrolig som du er tankelæser. Og selv hvis man tager Shared Universe brillerne på er der ikke noget rod for mig, da jeg ikke ser noget, der er i modstrid med tidligere film.
Gravatar

#13 Mejse 2 år siden

#12 er det da forkert ? du sagde selv der ikke var rod fordi du så det film for film....men nej rodet er ikke i den del, det er i at der bliver skiftet ud og rodet rundt og ændret KONSTANT....det er rodet...derfor jeg sagde der var rod i DC ikke i suicide squad.

kan jo ikke sige om selve filmen er rodet før den er set....men alt omkring den er rodet.
Gravatar

#14 Johnny42 2 år siden

#13 At se det film for film handler om kvaliteten af den enkelte film. Hvis det giver mening at referere andre film, så skal man gøre det. Det ville faktisk have været noget rod, hvis man havde de samme karakterer og fuldstændig ignorerede den første film.

Jeg synes nu også at der man tidligere kunne tale om rod, var da de offentliggjorde/lækkede en masse film de efterfølgende ikke blev til noget. Adskillige Harley Quinn film, Batgirl film, Flash og Cyborg film og ændringer i manuskript, manuskriptforfattere/instruktører. Alle de film, de har offentliggjort nyt om ser ud til at blive til noget, og de har også fået fastsat en premiere-dato. Jeg vil sige at der i forhold til Suicide Squad ville være tale om rod, hvis man i løbet af få dage hører modstridende oplysninger om hvilken retning de vil gå, men det har jeg bare indtil videre ikke hørt.
Gravatar

#15 Mejse 2 år siden

#1 og intet af det ændre bare på at der er rod omkring alt, der bliver lavet i det univers....men det er da rigtigt indtil videre har der været mindre rod omkring denne film, end mange af deres andre.
Gravatar

#16 Mejse 2 år siden

#14 om de er ved at få styr på det eller ej må tiden vise, men de har jo skiftet retning for suicide squad 2...de har gået som vinden blæste med alle deres projekter, indtil videre.
intet tyder på de har ændret det endnu.
med både et shared univers, som går i forskellige retninger, enkelt film, og skuespillere der skal skiftes, er der absolut intet der tyder på der ikke stadig er rod i butikken.

men ja skal ikke kunne sige om filmen suicide squad 2 bliver rodet, tror jeg den gør, men det gør heller ikke altid så meget, men hele deres live action film afdeling er et stort rod, uden nogen form for kontuinitet.

så jo der er rod i deres bagland, måske er de langsomt ved at ændre det, med et par succeser, men det ændre ikke på at lige pt. har de meget at bevise, på ikke rod fronten.

alt det sagt, så har jeg sikkert kunne lide alle deres film en del mere end dig, så det er ikke DC had eller noget.....det er bare en enorm rodebutik...og det eneste du bygger på at der ikke er rod mere, er at der er blevet offentliggjort et par datoer....virker tyndt set i lyset af alle deres tidligere problemer.

Altså bare i forhold til deres nyeste film har de lavet om på flere elementer...som talebobel tingen....hele atlantis oprindelse osv. Osv. Det gør ikke så meget men det er bare et godt eksempel på der stadig er masser af rod :)
Gravatar

#17 Fc-Sonny 2 år siden

Johnny42 (6) skrev:
#5 Jeg ser dem som film, og hvis de er godt fortalt, så er det ligemeget hvad der kommer før og hvad der kommer efter. Det er i hvert fald langt bedre end at man bliver hægtet af i de nye MCU film, der ikke formår at fortælle nogen selvstændig historie.


Så forholder du dig heller ikke til universet, som netop handler om hvad der kommer før og efter.
Det er jo ikke den enkelte film som er noget rod, men universet.
Gravatar

#18 Mejse 2 år siden

#17 præcis
Gravatar

#19 Johnny42 2 år siden

Ja ja endnu engang i kan synes det er noget rod. Jeg kan synes det ikke er noget rod og det er det.

Skriv ny kommentar: