“Suicide Squad 2” bliver ikke en direkte fortsættelse til “Suicide Squad”.

James Gunn har skrevet manuskriptet til den næste “Suicide Squad”-film – og nu har han også sagt ja til at instruere.

Der bliver dog ikke tale om en “Suicide Squad 2”, der i stedet får titlen “The Suicide Squad”, som DC Films beskriver som et ‘relaunch’, skriver The Hollywood Reporter.

Således kommer “The Suicide Squad” til at bestå af primært nye karakterer og skuespillere, hvilket angiveligt vil lade sig inspirere af Marvels “Guardians of the Galaxy” – læs om det her.

James Gunn blev netop fyret fra “Guardians of the Galaxy 3”, men får nu lov til at sætte sit eget præg på “Suicide Squad”-franchisen, der begyndte i 2016.

Dengang fik instruktør David Ayer stor kritik, hvilket betød, at Ayer forlod DC Films, ligesom “Batman v Superman”-instruktør Zack Snyder netop har forladt DC til fordel for Netflix.

“The Suicide Squad” får premiere d. 6. august i 2021.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

for satan da DC er rodet :O
men okay lad os se hvad han kan komme på :)
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

DC bør fokusere på karakter film, film der er selvstændige. Allerhøjst en trilogi som Nolan's Batman trilogi. Jeg tror DC kunne lave nogle fantastiske film, hvis det arbejdet ud fra et fokus på at lave selvstændige film, istedet for at alt skal filters ind i en stor verden.

Jeg glæder mig mest af alt til deres Joker film.
Gravatar

#3 minnesotan 3 år siden

Det er lidt en rodebutik efterhånden
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Ser intet rod her. Nye skuespillere, nye karakterer nye historier.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 hele universet er et stort rod....så hvis du ikke ser rod kigger du ikke ordentligt efter :P
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

#5 Jeg ser dem som film, og hvis de er godt fortalt, så er det ligemeget hvad der kommer før og hvad der kommer efter. Det er i hvert fald langt bedre end at man bliver hægtet af i de nye MCU film, der ikke formår at fortælle nogen selvstændig historie.
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 det er meget fint, men hvad du ser dem som, har jo intet at gøre med hvad de er :D

jeg kan også se en kage som brød, betyder ikke det er brød, selvom en brødopskrift forvirrer mig :D

og så er det altså heller ikke mere forvirrende, alle historierne er da selvstændige nok, til at man kan finde rundt i det, hvilke film er forvirrende uden at have set de andre ? jo jo der vil være referencer og måske lidt dybere connections man misser, men filmene kan da sagtens stå på egne ben.
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

#7 Fordi du opfatter noget som rodet er det ikke ensbetydende med at jeg også skal gøre det. Det virker faktisk rimeligt arrogant.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 ikke mere arrogant end det du opfatter :)
men ja altså det er jo fordi du ikke vil se det for hvad det er, nemlig et shared univers.....det er da rigtigt hvis man bare beslutter sig for totalt at ignorerer det, så er det ikke rodet.....det er din grund til du ikke mener det er rod, jeg har et problem med, ikke at du ikke mener det er rod :)
Gravatar

#10 Johnny42 3 år siden

#9 At du har et problem med min argumentation er så dit problem. Jeg har ikke noget problem med at du synes det er noget rod. Jeg deler bare ikke synspunktet.

Som film kan jeg synes at Suicide Squad er noget rod, men det skyldes et dårligt manuskript. Hvis en anden person sammensætter et nyt team, der ikke har nogen relation til det oprindelige team, så synes jeg ikke det bliver rodet. Der er bare tale om en ny film. Hvis manuskriptet er noget rod, så vil den endelige film højst sandsynlig også blive det. Men det er dog for tidligt at udtale sig om på nuværende tidspunkt og jeg er i hvert fald interesseret i en Suicide Squad film der er rigtigt gennemført.

Skriv ny kommentar: