Han har primært fået kritik som DC-instruktør. Senest er Zack Snyder – som konsekvens af datterens selvmord – trådt tilbage fra “Justice League”. Måske bliver det hans sidste som instruktør i DCEU.

Se også: Joss Whedon sætter præg på “Justice League” – $25 mio. til nye optagelser

Det er Mashable, der har talt med adskillige kilder internt hos DC Films, der alle peger på, at Zack Snyders store rolle i DCEU-universet er forbi.

I bedste fald kan han vende tilbage som instruktør, dog uden samme kreative beføjelser som tidligere. I værste fald er han helt færdig i DCEU-sammenhæng.

DC Films har straks afvist historien i en pressemeddelelse, hvor der står, at Zack Snyder – sammen med producer-konen Deborah – bestemt har en fremtid hos DCEU.

Det er dog svært at se, at Snyder kommer ind i samme position som tidligere, hvor han alene instruerede de første DCEU-film; “Man of Steel” og “Batman v Superman”.

I stedet fordeler DC-chef Geoff Johns nu arbejdet. James Wan laver “Aquaman”, Patty Jenkins får genvalg til “Wonder Woman 2”, nye navne er i spil til “Flashpoint”, imens Joss Whedon efter arbejdet med “Justice League” skal i gang med “Batgirl”.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: