Den roste post-credit-scene i “Justice League” peger mod fremtidens skurke-setup i DCEU. Nærmere betegnet kommer vi til at stifte bekendtskab med Legion of Doom.

Se også: Første billede: Her er DCEU-skurken Deathstroke

Det er El Fanboy, der erfarer, at den positive respons på post-credit-scenen i “Justice League” har fået DC Films til at arbejde mere i den retning.

Her mødes Deathstroke og en undsluppen Lex Luthor, der åbner for, at de sammen danner en egen league som modstykke til Justice League.

Og der er altså tale om Legion of Doom, der tæller navne som Black Manta, Bizarro, Riddler, Bane, Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Deathstroke, Mr. Freeze og Darkseid.

Det har hele tiden været planen, at DCEU fra “Justice League” skulle arbejde frem mod endnu en team up-film, hvor modstanderen er Darkseid. Derfor passer Legion of Doom godt ind i de planer.

Det er dog ikke planen, at Legion of Doom får en egen film, som vi så det med “Suicide Squad”, men derimod vil blive integreret ind i de enkelte DCEU-film.

Således arbejdes der efter sigende allerede på en post-credit-scene til “Aquaman”, som igen peger på Legion of Doom.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Snipp 5 måneder siden

Hvis den kommer i R-rating så er jeg max klar!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Geekalod 5 måneder siden

Snipp (1) skrev:
Hvis den kommer i R-rating så er jeg max klar!


til at downloade filmene?
Gravatar

#3 Mejse 5 måneder siden

#1 hvorfor i alverden ville den nogensinde komme i R-rating ?
Gravatar

#4 Snipp 5 måneder siden

#2 Nææ så tager jeg nok i biffen for at se den - kan se du opfør dig stadig barnligt. Måske du skulle få den finger ud af røven?

#3 Fordi r-rated superhelte film (deadpool, logan) var monster fede. Jeg kunne godt tænke mig at se en legion of doom som r-rated med de skurke der ødelægger alt. Men du vil sikkert gerne have en PG-13 udgave. Vi er bare nogle som har andre smag.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 5 måneder siden

#4 jeg siger ikke det ikke kunne være fedt :) spørger hvorfor i alverden de ville gøre det ?
Gravatar

#6 Snipp 5 måneder siden

Mejse (5) skrev:
#4 jeg siger ikke det ikke kunne være fedt :) spørger hvorfor i alverden de ville gøre det ?


Hvorfor? Fordi det er blevet bevist at r-rated film kan tjene penge. Jeg ville vildt gerne have set en batman r-rated ala det de laver i deres r-rated tegneserier. DC kunne tjene gode penge på det.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 5 måneder siden

#6 det har man vist i flere år, derfor er de stadig få.....og igen der er intet i lige præcis dette team der ville gøre r-rated naturligt, det var naturligt i deadpool og logan, ja legion of doom er skurke og farlige og bla bla bla, men tvivler virkelig på det er nok, når ikke r-rated film stadig generelt tjener meget mere, der skal være en mening med det, er der bare ikke i det her tilfælde, og da slet ikke når man vil have set flere af medlemmerne før i ikke r-rated film.

fed ide, men der er bare ingen grund eller mening i det.

så siger nyheden jo også meget klart, legion of doom ikke får deres egen film, selvom DCEU planer jo er kendt for at skifte hurtigere end vinden :)
Gravatar

#8 Geekalod 5 måneder siden

siger du det er barnligt at have en finger i røven eller forstår du måske ikke betydningen og forskellene mellem de to begreber? jeg påpeger bare at du bramfrit fortæller om dine ulovligheder og tror du kan slippe afsted med det. men du bliver du jo selv snart voksen nok til at have råd. så bliver det spændende om du fortsætter dit pirateri af ren vane og stupiditet herfra.

Skriv ny kommentar: