“Spider-Man: No Way Home” bliver titlen på den svingende superhelts næste eventyr, afslører Tom Holland, Zendaya og Jacob Batalon efter tidligere på dagen at have teaset med forskellige falske titler.

I en kort video på Hollands Instagram-profil brokker skuespillerne sig over at have fået falske titler på filmen. De går forbi en tavle med masser af idéer til titler, og i midten står der klart “Spider-Man: No Way Home”.

Den virkelige titel kommer ovenpå en dag med masser af forvirring, efter de tre stjerner offentliggjorde hver deres “officielle” titel sammen med de første billeder fra filmen.

Læs også: “Tom Holland sætter forventningerne i vejret for “Spider-Man 3” i nyt interview

Billederne viser Peter Parker sammen med MJ og Ned i noget, der minder om et kælderrum. Måske er det Spider-Mans gemmested oven på identitetsafsløringen i slutningen af “Spider-Man: Far from Home”?

Én ting, som de falske titler har til fælles med de to første MCU-“Spider-Man”-film, er ordet “Home”, og selvfølgelig er det også en del af titlen på den næste “Spider-Man”-film.

Hvad “No Way Home” betyder for filmens handling, ved vi endnu ikke. Der er dog rygter om, at et multivers på tværs af Sonys gamle “Spider-Man”-film kommer til at spille en rolle, så måske har Peter Parker svært ved at svinge sig hjem derfra? Vi ved i hvert fald at gamle skurke som Alfred Molinas Doctor Octopus fra “Spider-Man 2” og Jamie Foxx’ Electro fra “The Amazing Spider-Man 2” gør comeback.

“Spider-Man: No Way Home” får biografpremiere d. 16 december i Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: