Clint Eastwoods Oscar-nominerede krigsfilm, “American Sniper”, har ikke ramt alle de danske anmeldere, der splitter sig imellem det middelmådige til det fremragende.

Se også: Seth Rogen: “American Sniper” minder om nazi-propaganda

”En historie båret af uudtalt solidaritet og usentimental medfølelse med sin hovedperson,” skriver Johs Christensen fra Jyllands-Posten, der kvitterer med hele fem stjerner.

Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet giver kun tre stjerner: ”Jeg har dog stadig svært ved helt at se pointen i at tilbringe over to timer i selskab med en mand, hvis eneste fortrin tilsyneladende er evnen til at dræbe andre mennesker fra et skjul på lang afstand.”

Filmz’ egen Anders Brendstrup giver fire stjerner, der særligt skyldes instruktørens arbejde: ”Clint Eastwoods ferme instruktion af de fire ture til krigens helvede i Irak gør, at en film, der smykker sig med striber og stjerner, får fire til samlingen herfra,” skriver Brendstrup.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Snipp 5 år siden

Ham fra Ekstra bladet har slet ikke fattet filmen. Den handler så meget mere om kun 1 person, og om drab i krig...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 patrickjane 5 år siden

Han nedsablede også Interstellar. Så uanset hvad han har af mening, så er jeg næsten sikker på at jeg har det stik modsat:o) De 2 og Prisoners er inden for det sidste år de 3 bedste film jeg har set.
Gravatar

#3 mikki 5 år siden

Skal ses, uanset hvad en feminiseret anmelder på Ekstrabladet mener.

Skriv ny kommentar: