Den amerikanske genindspilning af “Kærlighed ved første hik”, der på “dansk” har fået titlen “The First Time”, har premiere i dag, og de danske anmeldere er langt fra imponerede over filmens kvaliteter.

”… en fuldstændig overflødig film set med danske øjne…” skriver Ekstra Bladet med henvisning til, at “The First Time” er en nærmest identisk kopi af den danske film – nu bare på engelsk.

Filmz’ anmelder bemærker, at nogle af personerne i filmen er ”endnu mere karikerede i det fremmedartede, amerikanske miljø.”

Mest negativ er Belingske Tidende, der kontant skriver, at det er ”… en film blottet for personlighed…” – og tilmed kårer den som årets dårligste film.

Klik her for at læse flere citater fra Politiken og Fyens Stifttidende og se, hvor mange stjerner anmelderne har givet “The First Time”.

Se også, hvor mange stjerner ugens anden premierefilm har fået af landets anmeldere: Woody Allens Mig og Melody.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 bnm 12 år siden

Det er nemmere at se hvor dårlige mange danske film er når de kommer lidt på afstand. F.eks. når de bliver genindspillet af amerikanere.
Gravatar

#2 Chronotau 12 år siden

HAHA! Berlingske Tidende kalder filmen for årets dårligste film på den første dag i året ^^
Gravatar

#3 MystiskeMox 12 år siden

En genindspilning af en dansk film jeg kun gad at se når de sendte den i TV har ikke en chance i biffen hos mig. Jeg tror ikke engang jeg gider at se denne når den engang kommer på tv.

Gravatar

#4 Collateral 12 år siden

#1: Det var nu ikke svært at se at denne film ikke var noget mesterværk på dansk. Gode danske film ville sagtens holde på Amerikansk. Se bare på "Nattevagten." Den var ganske vidst bedre i sin danske udgave, men den holdt da stadig på Amerikansk grund.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: