“La La Land”-instruktør Damien Chazelle vender tilbage til Hollywood med sin næste film “Babylon”, og nu har vi fået de første livlige billeder af den ekstravagante skuespillerlivsstil.

Brad Pitt og Margot Robbie leder sammen med den nytilkomne Diego Calva an i Chazelle-filmen, der er en bombastisk og overdådig refleksion af Hollywoods ‘gyldne alder’ med udgangspunkt i 1920’erne, hvor filmverdenen netop var begyndt at bevæge sig fra stum- til talefilm.

Pitt spiller rollen som den erfarne og festglade superstjerne Jack Conrad, som står ved en skillevej i livet mellem det, der har været i hans karriere indtil nu, og hvad fremtiden byder. Heroverfor spiller Robbie som den unge fremadstræbende skuespiller Nellie LaRoy, der pludseligt skal forholde sig til livet i spotlightet.

Læs også: “Ryan Gosling er i forhandlinger om at spille over for Margot Robbie i ‘Ocean’s Eleven’-prequel”

Filmens tredje ledende rolle, den mexicanske immigrant og Hollywood-outsider Manny Torres, spilles af Calva, der er kendt for sin tid på “Narcos: Mexico”. Karakteren er publikums indgang til den vilde LA-verden i Babylon.

De nye detaljer om filmen og dens karakterer kommer fra Vanity Fair i forbindelse med et nyt interview med Chazelle. Samtidig har magasinet også stået for de første billeder fra filmen og dets karakterer, som du kan se i bunden af artiklen.

Blandt de mange stjerner kan vi udover Pitt, Robbie og Calva se Li Jun Li (“Sex/Life”), Lukas Haas (“Inception”), Jean Smart (HBO’s “Watchmen”), Jovan Adepo (“Fences”) og Tobey Maguire (“Spider-Man”).

“Babylon” får dansk premiere den 19. januar 2023.

Margot Robbie in 'Babylon'

Brad Pitt, Diego Calva in 'Babylon'

Margot Robbie in 'Babylon'

Brad Pitt in 'Babylon'

Tobey Maguire in 'Babylon'

Lukas Haas and Diego Calva in 'Babylon'

Li Jun Li in 'Babylon'

Diego Calva and Jean Smart in 'Babylon'

Jovan Adepo in 'Babylon'Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: