På trods af at vi ikke har hørt noget til den rygtede “Shazam!”-film siden august 2009, så kan manuskriptforfatter Geoff Johns nu berolige fans med, at der stadig er lidt liv i projektet.

Se også: ”Shazam!”-film endnu ikke død – Nye manuskriptforfattere tilknyttet.

Selvom der ikke lader til at ske det store, så udtaler Johns, at der stadig er en mulighed for, at “Shazam!” kan blive til noget, da der fortsat er snak omkring filmen. Han kan dog ikke komme med nogle specifikke detaljer.

Filmen, som baseres på DC Comics-tegneserien af samme navn, vil handle om helten Captain Marvel, der får sin superstyrke, når han råber Shazam!, som er en forkortelse for seks guder og helte fra oldtiden, såvel som deres evner: Solomons visdom, Herkules’ styrke, Atlas’ udholdenhed, Zeus’ kræfter, Akilleus’ mod og Merkurs hurtighed.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Blacksanta 11 år siden

Det lyder da bare totalt, kanont, vanvittigt.. Elendigt..
Gravatar

#2 Bruno 11 år siden

Problemet med en filmatisering af Captain Marvel er det samme, som dengang figuren ikke var ejet af DC: figuren minder meget om Superman på visse punkter, så man skal træde forsigtigt.

Men ok, Superman-filmene er jo ikke fyldt med film, der er værd at råbe hurra for, så måske kan denne gøre hvad Superman-filmene ikke kan gøre.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 GoBBLeS666 11 år siden

Hold kæft hvor lyder det dumt. Tror kun jeg kunne se noget i det, hvis det var en komedie...
Gravatar

#4 BN 11 år siden

GoBBLeS666 (3) skrev:
Hold kæft hvor lyder det dumt. Tror kun jeg kunne se noget i det, hvis det var en komedie...


Lige mine ord.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 Cruiser 11 år siden

Konceptet med superhelte lyder altid åndssvagt når det bliver remset op på et par linjer. Man er nødt til at dykke lidt dybere for at forstå det.
Gravatar

#6 Bruno 11 år siden

Cruiser (5) skrev:
Konceptet med superhelte lyder altid åndssvagt når det bliver remset op på et par linjer.

Helt enig, selvom jeg er stor tegneserielæser, kan jeg ikke komme på en eneste superhelt, der lyder bare nogenlunde fornuftig på ganske få linjer.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 11 år siden

utyske (6) skrev:
lyder bare nogenlunde fornuftig på ganske få linjer.
Excentrisk millionær klæder sig ud som flagermus og hopper rundt på hustagene om natten og bekæmper forbrydere, ofte ved hjælp af avanceret teknologi. Du kan da ikke mene det lyder tåbeligt:P

Captain Marvel, var han ikke en meget børnevenlig superhelt, dengang i hans storhedstid?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 Bruno 11 år siden

Jo, oprindeligt var han ret børnevenlig, fordi historien jo opfylder alle små drenges fantasi - en lille dreng, der siger et magisk ord, så bliver han til en mægtig superhelt.

Dog findes der mørkere og mere interessante historier med ham, bl.a. er hans rolle i "Kingdom Come" virkelig fed, men det er sikkert en film, der vil henvende sig til et yngre publikum... vil jeg tro.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#9 Moog 11 år siden

Husker ham fra nogle tegneserier/tegnefilm "Lovens vogtere" hvor han var rimelig badass, han var da vist den eneste der kunne hamle op med Superman i styrke :) Nerd, I know.
Gravatar

#10 Bruno 11 år siden

DC har netop rebooted universet igen, så jeg ved ikke helt hvordan tingene ser ud nu, men der er et par figurer, der næsten kan matche Supermans rå styrke og Marvel er en af dem.

Afhængigt af historien, kan Martian Manhunter, Wonder Woman, Supergirl og Powergirl også matche ham. På skurkesiden er der nok også nogle stykker, bl.a. Darkseid og Black Adam - Black Adam er essentielt Captain Marvel gone bad.

Går man længere ud, er der ganske sikkert andre figurer, der også kan matche Superman, men ikke er brugt så meget. Jeg mindes bl.a. noget om, at Hercules også optræder i visse historier.
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: