Oprindeligt var det aldrig meningen, at Christopher Nolan skulle lave “Interstellar”. Det var brormand Jonathan Nolan, som stod for manuskriptet, der var tiltænkt Steven Spielberg. Han havde forestillet sig en noget anden fortælling, fortæller Slashfilm.

Se også: Middel eller mesterlig? Anmelderne er dybt splittede om “Interstellar”

Hvis du ikke har set “Interstellar”, så bør du overveje, om du vil læse videre, da der kan forekomme spoilers i det følgende.

I Spielbergs version skulle rummissionen kun gå til én planet, nemlig isplaneten, hvor ekspeditionen finder Matt Damons onde Dr. Mann.

Dr. Mann skulle imidlertid ikke være med i den oprindelige version, men i stedet skulle den uvenlige isplanet være beboet af rumvæsner, der bor under isen.

Disse idéer blev dog fjernet, da Christopher Nolan overtog projektet fra Spielberg, hvilket også er årsagen til, at Chris Nolan står krediteret for manuskript på lige fod med Jonathan Nolan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 st0rm 7 år siden

Altså det lyder utroligt meget som Europa Report, og til delvis 2010 The Year We Make Contact.. Nok godt nok den gik i en anden retning!
Gravatar

#2 Gasivodo 7 år siden

#1 Er ET. med i Europa Report? Eller har jeg IKKE fået set den?

TAK til SPECTRE: ET. ér med - i en billig zf-film....
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Nakzul 7 år siden

Er det ikke en spoiler at skrive i overskriften at der skulle ha været rumvæsner? En del af filmen handler jo om hvem "they" er.. Så hvis de ikke er rumvæsner går lidt af mystikken af
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

#2 jeg vil gerne have noget af det du ryger, ser ud til det er gode sager.
Gravatar

#5 Gasivodo 7 år siden

#4 kan du ikke uden? Stakkel:-D
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#6 Sjølle 7 år siden

Nakzul (3) skrev:
Er det ikke en spoiler at skrive i overskriften at der skulle ha været rumvæsner? En del af filmen handler jo om hvem "they" er.. Så hvis de ikke er rumvæsner går lidt af mystikken af


Jeg må indrømme, at ud fra de trailere jeg havde set, der fik jeg aldrig nogen ting serveret, der fik mig til at tro der kunne være rumvæsener med. Jeg syntes slet ikke det lægger op til det?
Gravatar

#7 De4_Kia 7 år siden

Lad mig starte med at sige, ja jeg har set Interstellar.
Personligt tror jeg det var meget godt, at det blev skrevet ud, da det efter min mening nok ikke ville have passet ind i hvad filmen enlig handler om.

Når det er sagt: Trailerne var og er enlig geniale, men for nogen (her mig selv) misvisende.
Jeg elsker film med rumeventyr som Interstellar, men jeg må sige at trailerne var virkelig et turn off for mig. For de fangede mig slet ikke. Filmen så røvkedelig ud, og jeg havde ellers besluttet mig for, at jeg ikke skulle se dem.

Lige indtil alle i min omgangskreds begynde at snakke om den.
Snakke om hvor fantastisk den er, og at man virkelig skal se den.
Sagt som gjort, jeg så film, og hold da op hvor tog jeg fejl. Trailerne havde virkelig vildledt mig, og give mig indtrykket af en dårlig film, men det her er nok en af de bedste film jeg har set i nyere tid. Fantastisk film, som personligt mindede mig om, at ligegyldigt hvor travlt man har, lige gyldigt hvad man har af ting i sit liv. Så skal man huske at bruge tid på dem man holder alle mest af. For før man får set sig om er de væk. Det mindede filmen mig om! :)
Gravatar

#8 PederLyager 7 år siden

Hah, som #1 også påpeger
ville det jo være helt som oplægget til Europa Report :)
Film-elsker
Gravatar

#9 Pingvin 7 år siden

Så den her i weekenden.
Jeg var egentlig ret skuffet.. forstår ikke helt hypet.
Kæmpe plot hul(ler) og et par mærkelige detalje-fejl gjorde jeg ikke kunne tage filmen alvorligt overhovedet.

Skal lige siges jeg kun har set den en gang, og ikke har gravet videre efter det - så kan da være at jeg har misforstået noget, og overset noget andet.

Skriv ny kommentar: