Selvom biografversionen af McG’s “Terminator Salvation” havde den milde censur PG-13, vil dette ikke være tilfældet med Director’s Cut-udgaven.

Den nye Director’s Cut skulle ifølge kilder indeholde flere actionscener og en nøgenscene med Moon Bloodgood.

Derudover skulle der komme nogle yderligere scener som ikke var medtaget i biografversionen. Med disse nye scener, som efter sigende indeholder mere vold og sex, vil det medføre, at Director’s Cut-udgaven får en R-rating, hvilket i USA betyder, at unge under 17 år ikke må se filmen uden en voksen.

Hvornår udgaven kan købes i butikkerne i Danmark såvel som i udlandet er stadig ukendt. Men i hvert fald vil biografversionen komme på dvd og Blu-ray i de danske butikker 9. december.


Vis kommentarer (60)
Gravatar

#21 filmzkim 11 år siden

#3
INTET med Arnold er lort!
Gravatar

#22 HonoDelLoce 11 år siden

bruce (20) skrev:
#19 Hvor så Kingdom of Heaven beviste det modsatte.


Og hvor jeg også vil nævne The Abyss ..

Bio-versionen sagde mig faktisk ikke det vilde.. Men Directors Cut derimod.. Det er blevet en klassiker i min familie :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#23 filmz-ab 11 år siden

Bruce..

Tjahh, nu fandt jeg faktisk bio udgaven af Kingdom ganske fin, men det er under ingen omstændigheder en mesterlig film a la Scott's Gladiator, uanset hvad for en version du tager af Kingdom of heaven. Det er stadig en fin film, men satme hurtigt glemt igen.

Honodelloce:

Det forstår jeg så intet af. At en version kan ændre en mening radikalt? ALtså jo, The Abyss speciel udgaven er bedre og giver bedre mening til sidst, men ovenpå en i forvejen top top film. Det er min pointe. Find mig en dårlig film, eller bare middel, der er blevet bedre af en speciel udgave?
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#24 filmz-Bruce 11 år siden

#23 Jo i mine øjne er KoH DC langt Gladiator overlegen. Gladiator har en fænomenal Russel i hovedrollen, men det er og bliver en one man revenge film, uden særlig meget mere dybde end hævn elementet, men hvor det i sidste ende er effekter, testosteron og et godt soundtrack, som får "orrvvv" udtalelsen frem på publikums læber. Derudover er der ikke noget mesterligt at falde på halen over. Jeg nyder den klart for action ruset, Crowe og at man kan recitere 5-6 oneliners, som enhver knægt synes er hårde og jeg synes det er en parodi, at man ikke kan få filmen i en ordentlig HD udgave, så man netop kan nyde filmens styrker. Gudskelov at Braveheart ser fænomenal ud, for den finder jeg noget mere interessant end Gladiator.

KoH versionen i biografen svinede jeg til og gav 6/10, hvorimod jeg har set DC udgaven 4 gange og giver den 9/10 hver gang. Den er absolut ikke glemt her, men anbefales konstant til mennesker jeg støder på, som kun kender til bio udgaven. Det politiske spil er langt mere interessant og der er langt mere tid til at gå i dybden med personer, temaer og forskellige sidehistorier. Jeremy Irons, Liam Neeson, David Thewlis, Marton Csokas og Edward Norton leverer glimrende præstationer.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#25 filmz-Utyske 11 år siden

#23 -

Jeg er ganske enig med bruce. KoH: DC er bestemt ikke en film man bare lige glemmer igen og ligesom ham, anbefaler jeg den til alle.

Gladiator er en god film, et habilt stykke håndværk, men mesterlig? Ikke i mine øjne, til gengæld er KoH: DC i superligaen af Scotts film, sammen med Alien og Blade Runner.

Har du set KoH: DC?
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#26 BN 11 år siden

[email protected] (23) skrev:
Tjahh, nu fandt jeg faktisk bio udgaven af Kingdom ganske fin, men det er under ingen omstændigheder en mesterlig film a la Scott's Gladiator, uanset hvad for en version du tager af Kingdom of heaven. Det er stadig en fin film, men satme hurtigt glemt igen.


Har du set Director's Cut-udgaven af 'Kingdom of Heaven'? ... Hvis ikke, vil du blive overrasket over hvor mange ting, der er bedre forklaret, og hvor mange nye plotelementer/sidehistorier der er med, som sætter tingene i et noget andet lys. Der er endda tilføjet et afsluttende sammenstød mellem hovedpersonen og en af skurkene - en scene som bedre afrunder denne del af historien.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#27 filmz-Martychris 11 år siden

Man kan sgu godt mærke at Terminator:salvation er en short version! Der er mange ting som er rigtig dumt deri som bare sker ud af det blå, håber det bliver fortalt meget bedre i EXtended, hvis jeg da gider at købe den! Det er jo forhelvede ikke en særlig god film... synd at Christian Bale ødelagde den, ham og sam skulle have byttet roller! Sam Worthington er langt sejere end Bale...
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#28 filmz-ab 11 år siden

Bruce.

ahh nu holder du sku (griner) Nå, men dette bliver en lang debat, hvis jeg skal forsvare Gladiator, og komme ind på dens store kvaliteter. Under alle omstændigheder HAR filmen en større status i historien, end Kingdom nogensinde vil opnå. Jeg kan kan vitterligt ikk forstå du ser den som en bedre film?? Gladiator har ganske enkelt en bedre og mere bevægende historie, er bedre skrevet, og har også politisk spil, som du søger, og bare bedre skuespil, og bedre lavet. Så på alle måder en bedre film, og det tror jeg satme også Scott selv vil synes. Desuden skader Bloom alt i Kingdom, man tror IKKE på hans karakter, what so ever, og fremstår som en skoledreng i samenligning med Crowe. De burde ha hyret Eric Bana til den rolle ifælge mig. Bruce, alt det du efterlyser indeholder Gladiator.

Bn

Ja, jeg har set Directors Cut. Og den burde jo ha blevet vist i bio, da den version er lidt bedre, men den ændrer ikke min samlede oplevelse af filmen. Forstå mig ret, jeg synes den er god 4/6 stjerner.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#29 filmz-Bruce 11 år siden

#28 Hvis jeg skulle holde med at give udtryk for, hvad jeg mener, så ville jeg være en knækket mand :) Crash fik også en Oscar. Det blev den sgu ikke en bedre film af.

At Kingdom of Heaven ikke har en større status skyldes ganske enkelt, at det er biografversionen, som bedømmes på IMDB, Rottentomatoes og Metacritic og at det er de færreste, som overhovedet har set KoH DC. Jeg vil gladeligt lægge røv til, at Gladiator er bedre end KoH, men DC udgaven urinerer til gengæld vertikalt på hr. Maximus. Trods det, at Orlando Bloom ikke har hr. Crowes karisma, så er resten af filmen så gennemført og stærk på alle planer, at det ikke er op til en hovedrolle figur alene at redde filmen. Forskellen læses fint i de mange anmeldelser af KoH DC udgaven, der trods alt findes.

Jeg kan kun være uenig i alle de kvaliteter, du tillægger Gladiator så højt. Men det passer i mine øjne fint på den overvurderede status filmen har.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#30 filmz-ab 11 år siden

haha good one Crash fandt jeg nu fantastisk.

Jeg tror nu ikke på, Kingdom ville blive "større" i sin status, uanset hvilken version der dømmes. Og ved godt der findes positive anmeldelser af Directors cut af den, af brugerne, og udgaven er selvfølgelig også god, men derfra og så til gladiator niveau......no fuckin way. Og jo, det er altafgørende at man har en fed hovedrolle i sådanne film, som man føler for og gider have interesse i, og der er bloom, som altid, latterlig. Men det bliver vi jo ikke enige om. Synes bestemt ikk gladiator er overvurderet, men jeg har dog altid synes Scotts blade runner var overvurderet, men sådan er der jo så meget. Kan nu normalt godt lide Scott. Han er dog nede i øjeblikket, og skuffet flere gange. Men jeg elsker ham for Gladiator og Alien, men Black Hawk fejlede da intet synes jeg :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

Skriv ny kommentar: