Selvom biografversionen af McG’s “Terminator Salvation” havde den milde censur PG-13, vil dette ikke være tilfældet med Director’s Cut-udgaven.

Den nye Director’s Cut skulle ifølge kilder indeholde flere actionscener og en nøgenscene med Moon Bloodgood.

Derudover skulle der komme nogle yderligere scener som ikke var medtaget i biografversionen. Med disse nye scener, som efter sigende indeholder mere vold og sex, vil det medføre, at Director’s Cut-udgaven får en R-rating, hvilket i USA betyder, at unge under 17 år ikke må se filmen uden en voksen.

Hvornår udgaven kan købes i butikkerne i Danmark såvel som i udlandet er stadig ukendt. Men i hvert fald vil biografversionen komme på dvd og Blu-ray i de danske butikker 9. december.


Vis kommentarer (60)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Hvorfor fik jeg ikke lov til at se den i biografen? :S
Gravatar

#2 PredatorX 11 år siden

Den bliver nok ikke mindre retarderet af vold og en nøgenscene med en irriterende indianer.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 mrghostface 11 år siden

Jeg har desværre ikke fået set Terminator Salvation endnu, selvom jeg meget gerne ville, da jeg altid har elsket Terminator-franchisen (ja 3'eren er lort, men den er stadig en okay action-film). Men det kan da være jeg så bare skal vente med at se den til Director's Cut kommer og så få en bedre oplevelse.
Gravatar

#4 reschat 11 år siden

Okay. Så ved vi jo godt hvilken version vi skal se.

Det er ret irriterende at filmmagere bliver begrænset af ratingssystemet og ikke kan lave filmene som de gerne vil. Hvor lavere rating en film får, hvor flere går ind og ser den i biografen - men hvis det var originalideen at den skule have været lavet på en anden måde, så resulterer dette så også i en dårligere film.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#5 Zabath 11 år siden

#4

Jeg er helt enig. Synes et af de bedre eksempler er "Kingdom of Heaven", som blev væsentligt beskåret inden den kom i biografen. Da jeg havde set den var jeg ikke specielt imponeret og synes at det var en noget overfladisk historie, og der var mange historiske ting der var blevet udladt.

Jeg ændrede virkelig mening da jeg fik fat i Director's Cut udgaven, hvor jeg mener der var næsten 40 min mere, der fik jeg en meget bedre oplevelsen og kunne at Ridley Scott havde virkelig sat sig ind i det historiske perspektiv og leverede en flot film, som fortæller begge sider at konflikten.
Gravatar

#6 filmz-Utyske 11 år siden

#5 -

Men Scott er jo i forvejen en kompetent instruktør, så der var man næsten garanteret en forbedring, det samme kan ikke ligefrem siges om McG. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#7 PredatorX 11 år siden

Kingdom of Heaven var jo en middelmådig oplevelse i biografen fordi den virkede forhastet og uden særlig meget kød på. Det er klart den kunne forbedres.

Jeg kan på ingen måde se hvordan Terminator 4 skulle kunne reddes på en lignende måde.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 HonoDelLoce 11 år siden

PredatorX (7) skrev:
Kingdom of Heaven var jo en middelmådig oplevelse i biografen fordi den virkede forhastet og uden særlig meget kød på. Det er klart den kunne forbedres.

Jeg kan på ingen måde se hvordan Terminator 4 skulle kunne reddes på en lignende måde.


Jamen, det står jo i nyheden.. :D

More nudity and gore ! :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 Riqon 11 år siden

Det var ikke action, den manglede - det var dialog med kød på. Alle samtaler virker så "straight to the facts", at man virkelig undrer sig over, om personerne virkelig er mennesker.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 loki 11 år siden

Sad netop og så T2 her den anden dag... ah.. det er filmkunst.
www.peakoil.dk

Skriv ny kommentar: