Selvom biografversionen af McG’s “Terminator Salvation” havde den milde censur PG-13, vil dette ikke være tilfældet med Director’s Cut-udgaven.

Den nye Director’s Cut skulle ifølge kilder indeholde flere actionscener og en nøgenscene med Moon Bloodgood.

Derudover skulle der komme nogle yderligere scener som ikke var medtaget i biografversionen. Med disse nye scener, som efter sigende indeholder mere vold og sex, vil det medføre, at Director’s Cut-udgaven får en R-rating, hvilket i USA betyder, at unge under 17 år ikke må se filmen uden en voksen.

Hvornår udgaven kan købes i butikkerne i Danmark såvel som i udlandet er stadig ukendt. Men i hvert fald vil biografversionen komme på dvd og Blu-ray i de danske butikker 9. december.


Vis kommentarer (60)
Gravatar

#31 The Insider 11 år siden

Jeg vil gladeligt lægge røv til, at Gladiator er bedre end KoH, men DC udgaven urinerer til gengæld vertikalt på hr. Maximus.

hahaha!
War. War never changes.
Gravatar

#32 filmz-Bruce 11 år siden

[email protected] (30) skrev:
Og ved godt der findes positive anmeldelser af Directors cut af den, af brugerne ...


Jeg kan se, du ikke har gjort dit hjemmearbejde så godt som jeg. Så prøv og gå på jagt på Google med "Kingdom of Heaven directors cut review", så vil du hurtigt se, at det ikke er blot er brugerne, men anmelderne, som synger med.

Og apropos "nede", så har jeg ikke set en dårlig film fra hans hånd siden Hannibal (har ikke set A Good Year). Men er også klar over, at han er en instruktør det er i orden at blive irriteret over, laver almindelige underholdnings film indimellem, fremfor at udnytte sit gudsbenådede talent fuldt ud.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#33 filmz-ab 11 år siden

Tjah. Uanset hvad, så er Vi er stadig ikke oppe i Gladiator klasse :-)

Scott har nu ikke lavet en dårlig film, men blot flere middel film. Good Year, Body Of Lies, synes sku også American Gangster var middel, trods mange roser rundt omkring. Håber han vender tilbage med Robin Hood.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#34 filmz-Bruce 11 år siden

[email protected] (33) skrev:
Tjah. Uanset hvad, så er Vi er stadig ikke oppe i Gladiator klasse :-)


Så langt er vi enige :) Den er heldigvis over!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#35 BN 11 år siden

[email protected] (28) skrev:
Bn

Ja, jeg har set Directors Cut. Og den burde jo ha blevet vist i bio, da den version er lidt bedre, men den ændrer ikke min samlede oplevelse af filmen. Forstå mig ret, jeg synes den er god 4/6 stjerner.


For mig er 'Gladiator' og 'Kingdom of Heaven - Director's Cut' lige store oplevelser - men på forskellige planer. (Begge får 6/6 af mig.)

Jeg vil altid foretrække den personlige, mere følelsesbetonede historie, altså en historie hvor det er én persons oplevelser, trængsler, glæder, kvaler o.s.v. der er fokus på. Og ud fra det kriterium kan jeg bedst lide 'Gladiator'. Dens fortælling rører mig mere. ... Men jeg er også vild med mere episke eller brede fortællinger, hvor det er noget større end det enkelte menneske, der er på spil, såsom i 'Kingdom of Heaven - DC', hvor byen Jerusalem står som symbol på og omdrejningspunkt for de forskellige politiske og religiøse magthaveres vanvittige havesyge og kappestrid, og hvor man - trods et langtfra historisk korrekt hændelsesforløb - føler sig kastet ind i en visuelt overvældende genskabelse af en blodig og begivenhedsrig epoke af menneskehedens historie. Hovedpersonen, spillet af Orlande Bloom, er her fortrinsvis primus motor, og det er i højere grad FLERE personers - og ikke mindst selve Jerusalem's - skæbne man får lov at følge i de timer, filmen varer. (Ligesom 'Saving Private Ryan' hvor det ikke kun er Tom Hanks vi følger, men en GRUPPE personer.) Det ER - synes jeg - en medrivende film, og man føler da også for flere af personerne, men det er ikke disse personers trængsler, der er vigtigst for fortællingen ....... hvilket så bringer mig tilbage til 'Gladiator', når som helst jeg på en given dag har lyst til at se en mere personlig historie. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#36 ducktorwho 11 år siden

Hm..

så skal man vente længere endnu, på at se filmen. Det giver jo ingen mening at købe den alm. udgave, der bliver sablet ned, når en DC udgave kommer... =(
Gravatar

#37 filmz-ab 11 år siden

Bruce:

Ha, good one, once again :-) Men næppe sandt :-)

BN:

Faktisk en god måde at stille tingene op på med de to film, som du gjorde her. Jeg er ikke nødvendigvis helt enig med dig, for jeg synes bestemt også, at Gladiator har flere personer, ikke mindst skurken Commodus (som er mindeværdig), søsteren, og deres forhold og de intriger, og hele dramaet rundt omkring dem gør, at jeg bare bedre er med, end film som Kingdom, hvor jeg desværre ikke følte noget, eller ikke ret meget ihvertfald. Gladiator er ganske enkelt bedre skrevet, og en bedre film.

Ja, man følge flere personer i Kingdom, også fint nok. Men den mangler stadig hovedrollen, der kan bære en film som denne. Og det har Saving Private, trods at den har flere samtidig.

Derudover kan jeg også godt lide film, som omhandler større ting og ikke det enkelte menneske. Men det undskylder ikke helt persongalleriet, hvis du forstår. Jeg skal ha folk jeg kan føle for, ellers bliver det for, ja.....
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#38 BN 11 år siden

[email protected] (37) skrev:
jeg synes bestemt også, at Gladiator har flere personer, ikke mindst skurken Commodus (som er mindeværdig), søsteren


Det er sandt. Netop dette drama, hvor Commodus' søster står mellem ham og Maximus, står så stærkt i filmen, at jeg ikke kan gå med til blot at kalde filmen en "action-film" sådan som nogle gør - jeg oplever snarere filmen som et karakterdrevent "drama med action".

I traditionelle action-film er selve action-scenerne filmens hjerte eller liv. Sådan er det ikke i 'Gladiator'. De indledende voldsomme (og imponerende) gladiator-kampe afløses længere fremme af det psykologiske spil mellem dels Maximus og Commodus, dels Commodus og hans søster og langsomt, således at fokus eller intensitet nu er lagt i det personlige drama, mens action-scenerne nedtones mere og mere. Dette var der også lagt op til i filmens første scener mellem Maximus, Commodus og Aurelius. Således
får Maximus ikke mulighed for at samle sin hær og vælte Commodus med militær magt - vi får ikke et stort slagmellem de to lejre. Og selv det natlige stormangreb på Proximus og hans gladiatorer, hvor Proximus og nogle af folk dræbes, og andre arresteres, er uden spændende, detaljerede kampe - ikke engang tilfangetagelsen af Maximus er forbundet med kampscener: Der klippes væk da Proximus myrdes, og hængningen/skydningen (med pile) af Maximus' loyale tjenere Cicero efterfulgt af Maximus' tilfangetagelse ses på afstand. Tilsidst følger en gladiator-kamp mellem Maximus og Commodus, men både Maximus' tilstand (Commodus har såret ham dødeligt lige forinden for at sikre sig sejren) og måden det er filmet på (med sørgmodig musik og krydsklipning til et liv efter døden, hvor Maximus' myrdede kone og søn venter på ham) giver tilsammen en scene, der må betegnes som tragisk drama snarere end action.


Og jeg er 100 pct. enig i, at Joaquin Phoenix's rolle som Commodus er mindeværdig ja, noget af det bedste ved filmen. I mine øjne er det næsten en skandale, at han ikke fik en Oscar for enten dén rolle eller rollen som Johnny Cash i 'Walk the Line'.

Men selvom der også er flere personer i 'Gladiator', så er det dog Maximus vi følger, ja, det er HANS skæbne, der står i centrum af handlingen. Sådan er det ikke i 'Kingdom of Heaven - DC' - her er det en by, Jerusalem, og dens skæbne der står i centrum. (På samme måde er det i 'Saving Private Ryan' heller ikke kun én mand - såsom Tom Hanks' Miller eller Matt Damon's Ryan - der står i centrum, men derimod KONKRET hele gruppen og mere ABSTRAKT krigen og dens ødelæggende virkning på mennesker.)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#39 filmz-ab 11 år siden

ENIG ENIG!

Ja, mærkeligt Phoenix ikke vandt for birollen (var ikk engang nomineret mener jeg). Men ja, det er Maximus kamp vi følger, og sådan skal det være, men Scott overser jo ikke de andre af den grund, og heri ligger det geniale jo :-)

Jo, i Kingdom er det en by der ligesom står på spil, men det er nu engang folket der kæmper om den, og når man ligesom ikke har folk man tror på, tror på deres mål eller i det hele taget ikke besidder mange talenter (bloom) så er vi stadig tilbage til udgangspunktet, nemlig manuskriptet og personerne. Synes nu stadig han er fejlcastet. Forstil dig en som Eric Bana i den rolle. Sejt, ikk :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#40 thomas040 11 år siden

fanedit.org.....
lad os håbe at de tager det til sig, og måske kan lave en bedre film med den dvd....
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: