Du lagde helt sikkert mærke til Harrison Ford, da du så “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. Men hvad Daniel Craig, Simon Pegg og endda den unge Obi-Wan, Ewan McGregor, lagde du mærke til dem? J.J. Abrams afslører nu de skjulte cameos, der er gemt i den nye “Star Wars”-film.

Se også: Anmelderne er enige: “Star Wars: The Force Awakens” er for fans

Afsløringerne er dog kun for dem, der har set filmen. Der bliver spoilet i det følgende!

Selv om Simon Pegg er manuskriptforfatter på den kommende “Star Trek Beyond”, så medvirker han altså også i “The Force Awakens”. Det var nemlig Pegg, der lagde krop til skrothandleren Unkar Plutt, som Rey handler metal for mad med på Jakku.

Daniel Craig var endnu bedre skjult. For han nøjes ikke kun med at være med i “SPECTRE”, men spiller altså også Stormtrooper i “Star Wars”. Og det er ikke en hvilken som helst soldat for den mørke side, men den Stormtrooper, som Rey manipulerer til at lade døren stå åben, da hun holdes fanget af Kylo Ren.

Endelig er Ewan McGregor med igen som Obi-Wan Kenobi. Dog kun stemmen, der giver lyd fra sig i flashback-scenen, hvor Rey første gang opdager Lukes lyssværd, skriver Vanity Fair.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MartinEH 8 år siden

Har set filmen, så ikke det store problem fra min side, men måske gøre det lidt mere klart i overskrift og i tekst (gør den fed og understreget), at der et par mulige spoilers... Bare for at undgå hårde reaktioner.

men ellers meget fedt med de tre gutter. Syntes godt nok også at stemmen i kælderen var genkendelig, men at det lige var Obi Wan gør det kun federe :-)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Vi smider en fed på ;)
Gravatar

#3 Lazenby007 8 år siden

Da Daniel Craig har replikker i filmen, er han nem at spotte i filmen.....som STORMTROO7PER .....
Gravatar

#4 Mads47 8 år siden

Det skal lige påpeges at det ikke er kun Ewan McGregor som Obi-wan, men selveste Alec Guniess er skam også at finde.

Faktisk siger han "Rey", resten af sætningen er Ewan McGregor. De har brugt et lyd klip hvor han siger "Afraid" og lavet det om til "Rey" som sagt. Så det er både den gamle og nye Obi-wan i en sætning.

Skriv ny kommentar: