Tilbage i starten af 80’erne startede “Conan”-franchisen filmkarrieren for actionstjernen Arnold Schwarzenegger, og nu, hvor serien får et reboot i form af “Conan”, vil franchisen muligvis være med til at genstarte karrieren for en af 80’ernes andre store actionstjerner, Dolph Lundgren.

I et interview med MTV Splash Page kan Lundgren nemlig afsløre, at han muligvis vil medvirke i den kommende film.

Grunden til, at Lundgren nævnes i forbindelse med den nye “Conan”, er fordi filmens producere er de samme, som også er med til at lave Sylvester Stallones “The Expendables”, hvori Dolph Lundgren ligeledes medvirker, og derfra er kommet i snak med dem.

Rollen, som Lundgren er på tale til, er endnu ukendt, men der kan dog siges så meget, at det ikke vil være rollen som Conan selv, da denne er en, som filmens skabere vil have en ny, ukendt skuespiller til at påtage sig.

Lundgrens rolle vil dog, hvis han skal medvirke, være en anden større en i filmen – muligvis enten Conans far, Corin, lejesoldaten Lucius eller krigsherren Khalar Singh.

Læs eller hør Filmz’ interview med Dolph Lundgren.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 duuk74 12 år siden

Glædede mig utroligt meget til den kommende Conan film..indtil jeg så hvem instruktøren og producenten var. Pis også!
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#2 Old Son 12 år siden

Rent visuelt håber jeg stadig på noget spændende, men plot-outlinen viser jo bare, at det bliver et opkog af den første Arnold-film, og det er sgu for slapt! Det er så meget at tage fat på i Conan-universet, og så laver de bare et remake. Kom nu, Hollywood, mand!! Ja, pis også.
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!
Gravatar

#3 duuk74 12 år siden

#2
Man kan jo så håbe på at den bliver så god at der kommer flere film i Conan serien.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 Old Son 12 år siden

#3
Helt sikkert. Conan har jo i årtier været et pulp-ikon og en stor franchise som tegneserie, så det kan undre, at Hollywood ikke har gjort noget ved ham siden starten af 80'erne. Jeg håber kraftigt på en revival!

Og lad os så glemme [url= kiksede tv-serie.[/url]
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!
Gravatar

#5 Jernie 12 år siden

Puha - troede lige at Dolph skulle spille hovedrollen ;)

Skriv ny kommentar: