Det er blevet tid til en ny version af eventyrmyten om Dracula. Men anmelderne er splittede, om hvorvidt du bør se den premiereaktuelle “Dracula Untold” eller ej.

Se også: Dracula viser tænder i den første trailer til “Dracula Untold”.

”En himmelråbende åndssvag blanding af vampyrfilm og tragisk superhelte-epos tilsat talløse slagscener, som trods de habile computereffekter meget hurtigt bliver trættende,” skriver Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet, som kun kvitterer med to stjerner.

Jacob Wendt Jensen fra Berlingske er meget mere positiv med sine fire stjerner: ”Bliver ikke en klassiker, men en fin, aktuel film om eviggyldige temaer.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just lander midt imellem de to med sine tre stjerner. ”Jeg savner nu lidt de gamle dage oven på den her oplevelse. Der er for mange kunstige røde blodlegemer, for meget fart. Nogen burde ringe efter dopingkontrollen,” skriver Just.

Lader du dig påvirke af anmeldernes vurdering?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kviesgaard 9 år siden

Personligt har jeg været tilbageholdende med, at læse anmeldelser til Dracula Untold, da jeg har planer om, at skulle se den i aften.

Og et eller andet sted vil jeg gerne have en filmoplevelse, der ikke er påvirket af en anmeldelse, som jeg ellers normalt læser en del af på denne her hjemmeside.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Mads47 9 år siden

Jeg så den igår, det er ikke nogen fantastisk film, men god og underholdene adventure/horror/action film. Imponerende effekter og sammenhængende historie. Jeg giver den 4 ud af 6 da jeg var rigtig godt underholdt. Den gjorde det den skulle, jeg skal ihvertfald have den på Blu-ray til den tid.
Gravatar

#3 eskithekid 9 år siden

Normalt er jeg ligeglad med anmeldelser af film jeg ikke har planer om at se med det samme, og Dracula Untold er under denne kategori. Men jeg er lidt fristet af at nogen har vurderet den bedre end andre.

Ligesom med alle de stjerner der er på danske dvd-film-covere kan de være misvisende, da jeg ikke altid nyder danske film med massevis af stjerner og fine ord.

Til gengæld er det mere normalt, at rigtig gode anmeldelser af amerikanske film rammer plet for mig.

Skriv ny kommentar: