Denis Villeneuve, sci-fi-genrens ukronede konge, har sikret sig rollen som instruktør på filmatiseringen af Arthur C. Clarkes “Rendezvous With Rama”, rapporterer The Hollywood Reporter.

“Arrival”, “Blade Runner 2049” og “Dune: Part 1” markerer Villeneuves tre seneste film. Alle tre, kan man argumentere for, er moderne sci-fi-klassikere, og inden længe kan han forhåbentlig tilføje endnu én.

Læs også: “Denis Villeneuve og Jonathan Nolan arbejder sammen om serie til HBO”

Villeneuve samarbejder med produktionsselskabet Alcon Entertainment, som han tidligere har arbejdet sammen med på den intense og nervepirrende “Prisoners” samt “Blade Runner 2049”. Morgan Freeman agerer producer på filmen, efter tidligere at have haft rettighederne til en filmatisering af bogen.

“Rendezvous With Rama” er skrevet af Clarke, som er forfatteren bag “2001: A Space Odyssey”. Bogen fortæller historien om en gruppe astronauter, der bliver sendt ud i rummet til det første ikke-jordiske rumskib i vores solsystem i et forsøg på at lære dets hemmeligheder at kende.

Før vi kan få fornøjelsen af at se Denis Villeneuves “Rendezvous With Rama”, har han en anden sci-fi-film på vej. “Dune: Part 2” fik nemlig i oktober grønt lys af Warner Bros., og vi kan forvente at se den kommende fortsættelse i oktober 2023.

Hvornår “Rendezvous With Rama” åbner i biograferne, vides endnu ikke.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

"Denis Villeneuve, sci-fi-genrens ukronede konge"
BAHAHAHAHA - good one, Flimz :-))))
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: