David Cronenberg og Viggo Mortensen har i længere tid været interesserede i at lave en efterfølger til deres 2007-film “Eastern Promises”, der omhandlede russiske gangstere i USA. Nu ser det så ud til, at filmen rykker fremad.

Se også: Naomi Watts ikke i betragtning til “Eastern Promises 2″.

Både Cronenberg og Mortensen skulle være klar til at påbegynde “Eastern Promises 2”, mens Vincent Cassel, der spillede Kirill i den første film, for tiden er i forhandlinger om at medvirke.

“Eastern Promises 2” vil ligesom den første film være baseret på et manuskript af Steven Knight, hvis historie samler op efter afslutningen af “Eastern Promises”, hvor Kirill nu er chefen for organisationen efter sin fars død. Kirill er dog helt uvidende omkring Nikolais (Mortensen) arbejde som undercoveragent for den russiske regering, hvorfor det er business as usual hos mafiaen.

Planen er på nuværende tidspunkt at begynde optagelserne i starten af 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 knipsknips 11 år siden

Så vidt jeg husker, så foregik handlingen i England og ikke USA?
Gravatar

#2 colocho 11 år siden

London ja..
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#3 Kiksmann 11 år siden

Nu er geografien tilsyneladende et mindre problem, de taler jo engelsk ;)

Men ser gerne at det her projekt bliver til noget :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#4 Troels 11 år siden

Kiksmann (3) skrev:
Men ser gerne at det her projekt bliver til noget :)


+1
Gravatar

#5 Jack Slater 11 år siden

Den vigtigste sætning i hele nyheden:


..............med Cronenberg i førersæddet
Gravatar

#6 niwin 11 år siden

Fedt fedt fedt ... det er ikke mange gode moderne mafia film der kommer for tiden ..
Gravatar

#7 X&O 11 år siden

Ser frem til en fortsættelse selvom 1'eren havde en fantastisk og meget modig slutning.
Gravatar

#8 BN 11 år siden

'Eastern Promises' var for mig noget af en skuffelse. Der var mange gode ting i den, men jeg har lidt af samme indvending mod den som filmz-anmelder Dr Lazarus, der skrev, at den har "en slutning, der binder enderne på historien lidt for hurtigt og let sammen".

Jeg synes, at filmen startede lovende, men havde gerne set en bedre og mere forløsende slutning. Hvorfor i alverden skulle Viggo Mortensen
fortsætte som undercover-agent, ja, ligefrem tilrage sig en lederpost (næstformand, formoder jeg) i mafiaverdenen, når nu mafiabossen VAR blevet fængslet? De engelske og russiske efterretningstjenester kunne jo bare fremover overvåge de andre mafiabossers aktiviteter - Mortensens figur kendte jo og kunne levere alle navnene og adresserne på disse folk. Hvor realistisk er det i øvrigt, at han som mafiaboss ville kunne undgå at påtage sig ansvar/skyld for diverse fremtidige mord og andre grove forbrydelser??? Det holder jo slet ikke. Man kan jo i forvejen sætte spørgsmålstegn ved om den efterretningstjeneste han arbejder for, ville bifalde voldtægt af unge piger og ligskænding?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#9 Danielhviid 11 år siden

Man sku da tro at en film hjemmeside havde styr på de film de skriver om. Som der er allerede er pointeret forgår den ikke i USA, men i London; hvilket er essentielt for filmens stemning. Derudover mindes jeg ikke at
Kirill's far dør, men blot bliver sat i fængsel
- tror i øvrigt også en spoiler-alert ville være på sin plads.

Skriv ny kommentar: