Der bliver et før og et efter. Før og efter “Avengers 4”. De første 22 MCU-film kulminerer med “Avengers 4”. Herefter vil 20 nye Marvel-film definerer en helt ny MCU-epoke.

Se også: Marvel-chef: MCU afsluttes med “Avengers 4″

Det er Marvel-chef Kevin Feige, der nu løfter sløret for Marvel Cinematic Universe efter “Avengers 4”, hvor vi sandsynligvis må vinke farvel til en eller flere af de elskede avengers:

”Der vil være to distinkte perioder. Alt før ‘Avengers 4’ og alt efter. Jeg ved, at det ikke bliver på en måde, som folk forventer,” siger Feige til Vanity Fair.

Disney-chefen Bob Iger supplerer Kevin Feige med en bemærkning om, at MCU vil bevæge sig ud i nye verdener – enten i tid eller geografisk – i forhold til tiden før “Avengers 4”.

Captain Marvel”, der åbner to måneder før “Avengers 4”, er allerede annonceret tilbage til 1990’erne, imens der angiveligt i samarbejde med “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn arbejdes på spinoffs ude i Marvel-galaksen. I alt har Marvel Studios planlagt hele 20 film efter “Avengers 4”:

”Vi har 20 film på vej, der er helt forskellige fra det, vi har set før.”

De sidste MCU-film inden “Avengers 4” er “Black Panther”, “Avengers: Infinity War”, “Ant-Man and the Wasp” og “Captain Marvel”.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: