Cinémas Guzzo-chefen Vincenzo Guzzo kræver AMC-chef Adam Aron fyret efter historisk aftale med Universal Pictures.

Der er ikke ros fra kollegerne til AMC-chef Adam Aron, som har indgået en historisk PVOD-aftale med Hollywood-giganten Universal om mulighed for hjemmebiograf-premiere bare 17 dage efter premieren i biografen.

Men aftalen mellem verdens største biografkæde og Universal får ikke ros fra den øvrige biografbranche. Danske Biografer har allerede hældt aftalen ned ad brættet – læs om det her.

Nu følger Vincenzo Guzzo, der er chef hos canadiske Cinémas Guzzo, trop med en voldsom kritik af aftalen og af AMC-chefen:

”På tide at Adam fra AMC bliver fyret. Han har skadet filmbranchen nok, og en oprydning hos Universal Pictures vil også være på sin plads. Disse folk er værre, end Napster var for musikbranchen,” skriver Guzzo på Twitter.

Napster var en fildelingstjeneste, der for 20 år siden ramte salget i musikbranchen hårdt. Derfor er sammenligningen en ubetinget kritik.

Læs også ‘Universal og AMC i historisk aftale: Får streamingpenge for at smadre biografvinduet‘.

Vincenzo Guzzo har også presset hårdt på at få “Tenet” i biografen med direkte opråb til Warner Bros. og Christopher Nolan – læs om det her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: