Det var hans idé. Universals klassiske monstre skulle sættes ind i et nyt cinematic universe med navnet Dark Universe. Én ny monsterfilm om året begyndende med årets “The Mummy”. Allerede nu er Alex Kurtzman måske træt af idéen.

Se også: Dark Universe på vej mod fiasko: “The Mummy” kan tabe 600 millioner

Efter “The Mummy” var der ellers lagt op til, at Kurtzman skulle træde tilbage som instruktør i Dark Universe og i stedet indtage rollen som Kevin Feige i MCU eller Geoff Johns hos DCEU. Men det kommer næppe til at ske:

”Jeg ved det ikke. Jeg ved det virkelig ikke. Jeg har ikke bestemt mig. Det er det ærlige svar… Jeg bliver nødt til stadig at være interesseret i det. Jeg skal føle, at min passion er der for det,” siger Alex Kurtzman til IGN.

“The Mummy” blev et af sommerens største flop, hvilket kan have medvirket til at tage lysten fra Kurtzman til mere Dark Universe.

Aktuelt er Kurtzman dog stadig tilknyttet seks kommende Dark Universe-film om Bride of Frankenstein, The Invisible Man, Dracula, Frankenstein, Phantom of the Opera og Klokkeren fra Notre Dame.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Gør ikke mig noget hvis han dropper det her. Gad godt se ham arbejde lidt mere sammen med Abrams igen, dog bare på noget originalt igen.
Har ikke set The mummy endnu, men ud fra trailerne og at det er med Cruise, så sagde det mig ingen ting, ting som folk har kritiseret sidenhen også.
Gravatar

#2 kblood 6 år siden

Ja, jeg syntes også det lød til at have ramt skævt. Tom Cruise passer bare på mange måder ikke særligt godt i den type film, om den så skulle være gyser, action komedie eller hvad de havde tænkt sig. Jeg tror sådan en serie godt kunne have fungeret, hvis fokus havde været på at det skulle være uhyggeligt og sådan, men her var fokus mere på et monster med superkræfter. I de klassiske monster film, så var det som gjorde dem skræmmende jo mere at de kunne blive ved med at komme efter en, var utroligt stærke og ikke rigtigt gad at dø.

I nyere tid er monsterene blevet mere og mere nogen der oven i de andre ting også kan lave sandstorme, bevæge sig meget hurtigt, er meget agile og har alle mulige tricks i ærmet. Det slap de nu rimeligt godt afsted med i Mumien, den første af de 3 film. Allerede i 2eren syntes jeg det blev noget underligt at se mumier der kunne indhente en bus fordi de kunne kravle meget hurtigt på bygninger og sådan. Nogle monstre burde bare forblive langsomme og ofte egentlig være mere skræmmende pga det. Ligesom zombier... hvis de bliver gjort hurtige føles de egentlig bare mindre skræmmende. Man får ikke rigtigt tid til at være bange for dem.
Gravatar

#3 Mauipigen 6 år siden

The Mummy er et clusterfuck af en film. Den kan ikke finde ud af om den vil være et Drama, en komedie eller Action Adventure.... Tonen i filmen er all over the place og varierer rigtig meget fra scene til scene.

Hele Dark Universe franchisen er et clusterfuck.

"Hey, lad os lave en ny Dracula film, den første film i et nyt shared universe, det bliver The Bomb!"

"Nå, den Dracula film floppede ret stort, lad os glemme at den eksistere og så lave en ny The Mummy som den første film i et nyt shared universe"

Skriv ny kommentar: