Få dage inden den amerikanske premiere på “The Dark Tower” blev filmens instruktør, Nikolaj Arcel, udsat for et regulært karaktermord i det anerkendte brancheblad Variety. Han blev kaldt uegnet til opgaven af flere anonyme kilder. Men det er løgn.

Se også: ”The Dark Tower” var et rod: Test dumpede filmatisering af Stephen King

For Sony Pictures har aldrig været i nærheden af at fyre danske Arcel, som de altid har været tilfredse med, fortæller instruktøren, som forsøgte at få anklagerne imod ham stoppet:

”Jeg sendte journalisten beviser på, at det var løgn. Der har ikke været noget tidspunkt, hvor Sony ikke har været glade for mig. Da de så mit fucking første gennemklip af filmen, så rejste de sig op og klappede. På intet tidspunkt har der været tale om, at jeg skulle fyres,” siger Nikolaj Arcel til Filmz.

Det kommer dog ikke bag på Arcel, at historien er dukket op. Og selv om anklagerne er leveret fra anonyme kilder, så ved han udmærket, hvem de er:

”Der er nogle specifikke mennesker på den her produktion, der er røget ud på sidelinjen. Og det synes de, at jeg er skyld i. De har ventet halvandet år på muligheden for at skade mig, de har hævnet sig. Du har fjender i Hollywood.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: