Disneys næste action-adventurefilm ser Dwayne Johnson og Emily Blunt som et umage makkerpar på hæsblæsende eventyr gennem Amazonas.

“Jungle Cruise” er den seneste film inspireret af en Disneyland-forlystelse. Tidligere har vi blandt andre set “Spøgelseshuset”, “Tomorrowland” og ikke mindst den ekstremt succesfulde “Pirates of the Caribbean”-franchise.

“Jungle Cruise” har rigeligt med paralleller til den sidstnævnte film, hvor begge har både et overnaturligt eventyr på vand, en kaptajn der er overbeskyttende for sin båd, CGI-monstre samt en britisk karakter på udebane. Om den kommende film kan opnå samme succes, bliver spændende at se.

Læs også: “Disney hyrer Harley Quinn-skuespiller til kvindelig “Pirates of the Caribbean”-hovedrolle”

“Jungle Cruise” handler om forskeren Dr. Lily Houghton (Blunt), der med kaptajnen Frank Wolff (Johnson) som guide tager på bådekspedition gennem Amazonas for at finde et legendarisk træ med særligt helende egenskaber, der kan ændre medicin for altid.

“Jungle Cruise” er instrueret af “Non-Stop”-instruktør Jaume Collet-Serra, der ligeledes skal instruere Dwayne Johnson i den kommende DCEU-film “Black Adam”. Filmens manuskript er skrevet af forfatterparret John Requa og Glenn Ficarra (“Focus” & “I Love You Phillip Morris”) samt Michael Green (“Logan” & “Blade Runner 2049”).

Foruden Blunt og Johnson kan vi se “The Irishman”-skuespiller Jesse Plemons, den Oscar-nominerede Paul Giamatti og “The Undoing”-skuespiller Edgar Ramírez. Blunt er snart aktuel med “A Quiet Place Part II”, mens Johnson som sagt har “Black Adam” på programmet samt Netflix-filmen “Red Notice”.

“Jungle Cruise” har dansk premiere den 30. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: