Emma Stone kommer ikke til at gentage sin rolle som Gwen Stacy i den kommende MCU-film “Spider-Man: No Way Home”.

Selvom den kommende “Spider-Man”-film efter sigende er en cross-over-film, der sætter forbindelser mellem MCU’s Spidey (Tom Holland) og Sonys to tidligere udgaver, spillet af Tobey Maguire og Andrew Garfield, er Emma Stone nu den anden Sony-skuespiller til at afvise sin involvering.

I et interview med MTV News bliver Stone spurgt ind til hvorvidt hun er involveret, hvortil hun svarer: “Jeg har hørt de rygter. Jeg ved ikke, om jeg skal sige noget, men det er jeg ikke.” Det bliver ikke meget klarere end det.

Læs også: “‘Spider-Man 3’-spekulation: Emma Stone dropper storfilm”

Tidligere i maj afviste Andrew Garfield ligesom Stone, at være en del af den kommende MCU-storfilm, så forhåbningerne om en reel “Spider-Verse”-film i MCU begynder at svinde ind.

Der er dog stadigvæk et reelt grundlag for spekulation om en form for multivers-film. Både Jamie Foxx, der spillede Electro i Sonys “Amazing Spider-Man 2”, og Alfred Molina, der spillede Doctor Octopus i Sonys “Spider-Man 2”, har snakket åbent om deres indblanding i “No Way Home”. Derudover er Benedict Cumberbatch tilbage som Doctor Strange, hvis næste solofilm “In the Multiverse of Madness” netop er en multivers-film.

Tidligere har vi set J.K. Simmons gentage sin rolle som J. Jonah Jameson i “Spider-Man: Far From Home”, hvilket dog ikke var på tværs af nogle filmuniverser. Kan det også være tilfældet med de Foxx og Molinas karakterer?

Der er mange spørgsmål om “Spider-Man: No Way Home”, men vi må vente med at få svar indtil den 16. december, hvor filmen har premiere.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Hollywoods dårligeste hemmelighed.
Så sent som i går bekræftede direktøren fra Sony Pictures Multiverse i Spider-Man No Way Home, uden direkte at antyde at Tobey og Andrew er med i filmen. Dermed ikke sagt at Emma Stone er med. Hendes graviditet skulle vist i forvejen have forhindret hende i at kunne genoptage rollen til at begynde med. Men i sidste ende ved vi ikke en skid, samtidig med at vi faktisk ved meget.
Nu må vi se hvad traileren viser, meget tyder på vi får den første teaser her 1 juni, hvor Tom Holland har fødselsdag, om det så sker ved vi måske ved denne tid i over morgen.
Gravatar

#2 Reborn Sith 2 år siden

Jeg håber på at der kun er en Spiderman. I skikkelse af Tom Holland.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 KimDownUnder 2 år siden

Jeg gaar ud fra der menes Spiderman: No way home og ikke - Far from home??
Gravatar

#4 GoyleFromTheFitnessClub 2 år siden

Nu tager I jer fandme sammen FIlmz
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold

Skriv ny kommentar: